sâmbătă, 10 august 2019

Barbie Flower Fun - premiu concurs Doll Fanatic


'Neata!!!!
Caldura mare mon cher! Zau de nu! Si azi noapte cand sa merg la somn, cele 4 gratii ma bazaiau ca vor sa o scot pe a cincea din cutie. Ce sa le fac... am incercat sa le conving dar degeaba. 
[ Ok, adevarul este ca ma bazaia aparatul nu stiu cui din bloc, dar trecem peste, ca e mai fun varianta cu cele patru si nici prea departe de adevar.]
In poza de mai sus, Floricica abia aterizase pe covorul verde, fix din coletul postal (cred ca ii place verdele pentru ca si coletul avea banda adeziva verde  :D). Boooon. Anlily, Maui, Natalia (care a capatat o deteritate sa stea fix in coada :O) si Erena i-au inmanat rapid microfonul dar nu se auzea mai nimic din cutie....

Ea... doar zambea suav. Lasand gluma la o parte (desi mi-e greu la ora asta cand Mos Ene deja da cu o tona de vise in mine, lol), dupa ce am incercat sa fac un live si am esuat lamentabil (dar sa nu va para rau, pentru ca la mine in camera netul bate "asa si asa " si calitatea video-ului ar fi fost si mai proasta, haha - deh, cine m-a pus sa filmez la lumina asta chioara?) m-am decis ca gata..... facem un filmulet. Iata asadar, filmul eliberarii:



Proaspat scapata din cele doua chestii metalice imbracate in plastic (cum se numesc astea oare?) care o ancorasera de mijloc plus par, dar si de plasticul de care ii fusese cusut parul ca masura de siguranta :))) [oricum parca totusi e mai bine decat acum cand le impusca prinzandu-le cu prostiile alea de jumatate raman in cap si mereu ai emotii ca ii tai si din par ] si-a eliberat picioarele de piedica din carton pasind voiasa afara, pe varfuri. Doar ca... surpriza - in loc de eternii pantofi cu toc pe care eram obisnuita sa ii vad la acest gen de papusa, ea are tenesi. sunt roz si foarte draguti. 
Motul avea o fundita roz dar cu timpul acumulat la bord(a calatorit ea ceva la viata ei, pacat ca nu-mi poate povesti "pe unde si cate carari" - vorba cantecului) a clacat si a fost inlocuit cu "maiestrie" de mine cu un elastic care probabil ca va claca mult mai repede ca cel original (a fost un erou sa reziste atata timp, astea noi uneori nu rezista nici macar o zi.. pf!). Asta inseamna ca ii pot face si alte pieptanaturi fara mustrari de constiinta (hihihi).

M-am grabit sa le fac o poza de grup. Sper ca apreciati decorul :))))))). Dupa care am mai facut si o poza pe Instagram, in care Natalia sta iar in coada - mai e fenomenala, zau asa:

Ei dragii mei, la ora cand se va publica articolul (si clipul) eu probabil ca (preferabil) voi dormi tare frumos si bine ca doar este week-end si noaptea asta am si muncit! Nu e bai - oricum ziua e atat de cald... ca nu prea ai spor la nimic.

In incheiere multumesc din nou mult pentru aceasta experienta si pentru premiul frumos - am vorbit serios cand am zis ca voi incerca sa ii creez si ei o tinuta (daca aveti idei nu ezitati sa imi scrieti, cine stie de unde sare "scanteia" care va porni motorul creativ!). Poate o convoc si pe ea in toamna la provocare - ca tot am salvat-o din cutie, nu? Hmm!

Ja ne! Pe curand :)!



2 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Hei! Felicitaaaari! Acum colectia arata si mai frumos!
Banuiesc ca nu se prea potriveste cu restul tinutelor, dar ai vorbit atat de mult de japoneza, ca parca ar fi interesant un kimono!
Pupici si odihna placuta, draga Rux!
ps. Am gasit asta: https://youtu.be/F3ZWqME5H3U

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult <3!
Asa este - si intamplator mi s-a indeplinit si o dorinta veche - am si eu o Barbie din anii 90 de ... joaca :)))). Si este si foarte frumoasa!

O adevarata provocare - cea cu kimono-ul <3. O voi accepta cu drag :*.

Multumesc mult si pentru urari - cat de curand voi fi nevoita sa ma trezesc la ore mici asa ca automat sa si sting lumina mai repede (sper sa ma lasa doar vecin...atatile :P).

Multumesc mult pentru clip. Am vazut o roscatica chiar frumoasa. Cu o rochie in nuante de portocaliu. :)
Imbratisari cu mult drag :*

Trimiteți un comentariu