marți, 13 august 2019

Zece .. luni de iubire.

Buna!!
Azi implinim zece luni de Kouki mic, scump si minunat! Si nespus de iubit si iubicios. L-am prins si in fotografie ;))). Motisorul - nu l-am tuns dar l-am pieptanat (si m-am bucurat ca nu era decat foarte putin incurcat in vreo doua locuri - yuppy!).
In poza mai apar Calu' meu si Porcu' lui .. si o super zana primita in dar de la Micaela 😍. O superzana supriza ;).
Dar .. pentru ca azi implinim zece luni, sa va scriu rapid cat ma mai tine netul unde m-am refugiat, ceva dragut! Kouki, daca simte ceva "suspect" fuge repede in ajutor. Zilele trecute a visat Buni urat si eu deobicei ajungeam prima (dar atunci filmam si mi-a luat ceva pana am trecut de trepied). Cand am ajuns insa la ea in camera, langa pat statea deja postat Kouki. Venise in ajutor. Spuneti si voi... ce minune de catelus 💖.
Happy 10 luni noua Kouki mic!! Te 💓!!

Ja ne! Pe curand!

6 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E tare frumos! Aici, pare ca mediteaza. :) E tare ochios si pufos! Am tendinta sa il mangai pe blanita lui de matase, sa ma joc cu motul, sa-l pup intre ochisori!
Multi, multi, multi ani sa fie langa voi si sa fiti sanatosi!
Un catelus iubitor! Bony "intervenea" si ea in astfel de situatii (in casa sau pe strada); Boby era foarte protectiv pe strada.
Pupici cu drag! Si pentru botic, si pentru botic! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana e matasos da;))). I-am "aplicat" eu acum o "iubaceala" cu dedicatie - cu siguranta ca daca v-ati vedea ar sari la 1m inaltime (si mai sus) de fericire si s-ar lasa cu pupaceli si tot tacamul (posibil si vreo vanataie sau zgarietura adiacenta, nu garantez hahaha).
El vrea sa socializeze (seamana cu mine) dar sunt nevoita sa nu il las pentru ca nu toata lumea agreaza asa ceva si apoi am mai avut si surpriza sa il mangaie cineva foarte parfumat (ca sa ma fac inteleasa: i-a mirosit ochiul, da ochiul veo 2 zile...) si saracul daca nu stranuta apoi si se scutura disperat... e aiurea sa ma opresc si sa intreb, scuze esti parfumat? ah atunci nu il pot lasa sa va jucati... :(.

Plus ca plange mai mereu dupa compana altor animalute. Doar ca, daca e sa ne intalnim cu alti catei incepe si latra ca zapacitul de nu te mai intelegi om cu om.. de disperare el sa se joace.. Nu e decat o catelusa cu care cat de cat ne mai intelegem dar ne intalnim rar.

Si ma opresc aici pentru ca iar a pornit nenorocirea aia de aparat si ieri mi s-a facut rau de la zgomot asa ca merg sa ma refugiez unde se aude mai putin [ numai ca .. ghinioul meu, nu mai merge priza acolo :((((]

Pupici

CARMEN spunea... [Raspunde]

dragul de el, ce cuminte sta 😍 Sa aveti parte mai departe de ani fericiti impreuna! Sunt sigura ca asa cum eu nu imi mai pot imagina viata fara Leo, asa si a facut loc si Kouki in inima ta/a voastra.
pupici si imbratisari 😘🤗

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN e atat de cald!! Si nu neaparat caldura e deranjanta cat lipsa de aer. Dar na... ce poti sa astepti cand stationeaza masini cu motorul deschis si tara noastra a devenit patria chimicalelor (musai parfumate zdravan). :(
Din fericire mi s-a confirmat ca fuge de baita din cauza apei tratate cu prea multe (si nu doar el - am vb azi cu o vecina care imi spunea ca si catelusa lor fuge cand e vorba de baie). Si zic din fericire pentru ca de cateva zile lam spalat pe labute cu apa de la izvor si e mult mai bine - e chiar fericit. E rasul plansu... cari apa in mijlocul orasului. Partea buna in treaba asta e ca inca mai avem de unde.

Da iubirea mica e parte si a fost inca din prima clipa. Mi-l amintesc si acum lung si slaaaaaaab si speriat de masina si de tot - gata merg sa il "jumulesc" un pic :P

Pupici cu drag !!!

Mirela spunea... [Raspunde]

Ce minunat poate fi, m-am îndrăgostit! Și pisicile noastre adoră cățeii, vine o prietenă în vizită la noi, cu bichonița ei, și se joacă, fug unul după altul fără să se certe! :P
Se vede că e iubire mare între voi! Dacă ai de mic animăluțe, le vei iubi toată viața! Și ele pe tine!
Dragă Rux, să ai o vară superbă în continuare! Pupici de la noi și de la pisici, cu drag! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mirela <3.
Ce fain ca se joaca impreuna <3. Eu nu prea am cu cine sa il las pe Kouki sa se joace.
Mi-a fost drag din prima clipa in care l-am vazut in poze... nu voi uita cand am fost sa il luam de la adapost. Un pui lungut si desirat, speriat de masina se pare.
Noi nu am avut din pacate de mici animalute, dar ne-am tinut de mici dupa animalute - la bloc erau pisicutele (am salvat cateva mici mici). Pe Roni (care dormea la usa apartamentului) am avut-o cand eram deja la scoala - de fapt ea s-a lipit de noi (si eu de ea <3).
Dar animalute ale noastre in casa am avut cand eram deja mari si... culmea, testoasele si Dodo au fost ale lui Ralu (sora mea) si Kouki e pe numele lui mami :))).

Imbratisari cu mult drag si de la noi! Kouki trimite salutari :D!!!

Trimiteți un comentariu