marți, 22 decembrie 2020

Calendar Advent: Arashi - I Can't Wait For Christmas (Colind)

 

Buna!

Ultimul colind pe care il gazduieste anul acesta calendarul advent face parte din cel de-al 17lea album al formatiei Arashi, This Is   si se numeste I Can't Wait For Christmas. Albumul a aparut in noiembrie anul acesta si este ultimul, inainte de hiatusul care va incepe dupa 31 decembrie 2020. Inca nu am ascultat tot albumul.... Este oarecum trist, dar in acelasi timp, linistitor. Pentru ca este, pana la urma, doar un hiatus.


 


Nu am versurile (inca nu au aparut pe blogul de pe care le preiau, cu traducere), dar, in timp, daca vor deveni disponibile, le voi adauga. :D

In timp ce scriu aceste randuri, ascult piese de pe album. Deocamdata, cele pe care deja le stiam (pentru ca au aparut ca single-uri). Dar pana sa va povestesc despre acestea (si voi face asta cat de curand), sa ma intorc la colindul de azi:


 _________________

Si eu abia astept Craciunul. Una poate chiar doua-trei zile de liniste... si pace

Aveti grija de voi. De cei dragi. Si chiar de cei pe care nu ii stiti.... pentru ca, vorba aceea: este mai bine sa previi, decat sa tratezi!

__________________

Si ca sa termin intr-o nota optimista si vesela, ca si piesa, iata ca am reusit sa scriu si despre  Mos Craciun buclucas - cea mai draga supriza de sarbatori, de anul trecut. O portie de bucurie, sub forma de felicitare! Multumesc :).

Pe maine!

🎄

Ziua 22 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

03 - 23 decembrie (20:10 a.m.)

🎄🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

 

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E vesel cantecul! Vesel sa ne fie si Craciunul! ❤️ Si plansa colorata imi place! Toata suflarea se pregateste pentru Craciun! 😊
Pupici! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*
da.... mai putin eu care tocmai am incasat ceva ce nu prea ma asteptam si care mi-a stricat toata ziua. si asa nu dormisem.
offf
pupici :*

Trimiteți un comentariu