duminică, 20 decembrie 2020

Calendar Advent: Decoratiune premiu (Impodobim Bradul - Craciunul Pufos)

Hello!!
 
Si-a cam spus oboseala acumulata cuvantul si... de vreo trei zile sunt cam pe safe mode (stiti voi - poate nu stiti, ce bine ar fi - cum merge calculatorul pe safe mode? asa si eu). Pregatisem de ieri ambele articole (adica si acesta, si cel de anul trecut - Colind "The Pretenders - 2000 Miles" ), doar ca seara nu am mai apucat sa intru. Macar de as fi adormit pe la 12 noaptea, dar daca nu m-am foit pana pe la 3... de numa`.

M-am trezit aproape de amiaza, si am fost ratutita (in sensul de zapacita) toata ziua. Abia acum m-a mai lasat cat de cat si am reusit sa gasesc o fetreastra ca sa intru sa adaug scrisul si sa verific ce si cum.
 

 
Dar sa recem la subiect! Azi va arat decoratiunea pufoasa, pe care am realizat-o ca premiu, pentru Impodobim Bradul XI. Deja pe cea de anul trecut ati putut sa o vedeti aici: Decoratiune: "Craciunul Papusilor. Argintiu.". M-am gandit sa fac si anul acesta tot un bradut. Am tot oscilat intre clopotel, globulet si stea. Pana la urma am ales un bradut.

In colajul de mai sus este suprins la lumina zilei, culoarea fiind cea mai apropiata de adevar. Este un albastru foarte frumos.Este pufos, dar un pufos care isi pastreaza forma. Am ales sa il realizez crosetand si, desigur, este un model unicat (la care am facut niste incercari interesante de inmultire..... sper sa mi le mai amintesc - chiar ar trebui sa le folosesc intr-un proiect apropiat, ca sa nu uit).


Desi el poate sta si singur, sub forma de bradut (la fel ca si cel de anul trecut), m-am gandit ca ar arata dragut cu sistem de prindere in brad. Aveam un fel de accesoriu care seamana foarte bine cu cele de la agatatoarea bradului, desi nu este (e un accesoriu lua pe vremea cand margeleam, dar tocmai pentru globulete handmade pe care imi propusesem sa le fac).

L-am decorat cu margelute de nisip galbene. Este un brad ca un.. cer cu stele. Brazii par albastrii noaptea...  Si, nu stiu cat se observa, dar e lucrat in asa fel, incat se vad cumva randurile de "crengi". Nu este "uniform", ca un con.

Si cam atat.... ca mi s-a descarcat iar bateriile... :))). Deja visez la ceva de mancare (as manca tot timpul). Hmmm. dar stai, chiar as putea manca ceva. Pana una alta, ma grabesc sa termin ce mai aveam de publicat!

Si sper ca va place bradutul pufos pe care l-am lucrat cu mare drag!

 Pe maine!

🎄

Ziua 20 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 
Linkuri directe: 
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

03 - 23 decembrie (20:10 a.m.)

🎄🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

 

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E tare frumos, lucios si pufos!
Vazand acest bradut (se vad "crengile") mi-am dat seama ca mai am cateva bucati de material verde "atos" - de ce sa-mi fi trecut prin minte sa fac din el un bradut - langa care, eventual, sa asez omuletii de zapada? Poate mai gasesc ceva timp. 😊
E faina si plansa colorata! Mos Craciun e tot mai aproape! 😊
Pupici! ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana tot mai aproape, da:)
Ma bucur ca iti place :D. Am zis ca incerc sa mai fac unu pentru Mami ;P.. Sper sa reusesc. Uneori, cand ai ceva de facut, timpul zboara. Iar cand vrei sa treaca mai repede ... se taraie :))).

Pupici cu drag :D

Trimiteți un comentariu