joi, 22 decembrie 2022

Calendar Advent 2022 - Ziua 22 „ Rosu / Verde ”


Buna!

Cand m-am uitat aseara pe teme si am vazut ce urmeaza nu imi venea sa cred. M-am bucurat pentru ca, asa cum veti afla de aici Rosu si Verde ( si putin alb ) - decoratiuni., chiar imi doream sa fac si asa ceva.

Voi adauga fila in  Adventul Fotografic si nu imi vine sa cred ca mai sunt doar 2 file.... :O. Bine, eu pe blog voi avea si fila 25, ca in fiecare an (doar in primul  ani a lipsit, hehe).

Pentru anul trecut, am povestit putin despre .... un calendar advent. :)) Anul trecut mi-am luat si eu unul (nu mai primisem din copilarie) cu .. Heidi (si nu vorbesc de ciocolata!). Este, de fapt, primul si singurul meu calendar advent de acest gen (dar mai mult am povestit aici ).

Pe maine!

🎄

Ziua 22 in Calendarele Advent 2010-2022 💗:
 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

8 comments :

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

S-a mai liniștit puțin Rukkusu...ne prezintă, cu drag, amândouă acadele !
Nu am avut vreun calendar advent...
Pupici ❤️

Diana spunea... [Raspunde]

Am admirat deja acadelele decoratiuni si am si scris ca pofta isi face de cap. Putin probabil s-o pun in cui pana maine, cand merg pe la magazine. 😊
Pupici! ❤

Suzana spunea... [Raspunde]

Se asorteaza perfect cu bradutii!
Felicitari, draga Rux! Pup.😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Mă bucur cân citesc că măcar o paarte din temele din calendar au venit și în întâmpinarea dorințelor voastre.

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza hmmm mai are cateva file de prezentat. Cred ca este un pic emotionata :D.
Daca le gasesc pe cele de cand eram mica, am sa le pozez (le aveam dar mi-a disparut cutia mare de globuri, in mod inexlicabil :O si cred ca erau in ea - pur si simplu o imagine colorata pe fond albastru si in spatele fiecarei ferestre era un desen micut) In anii 90 am avut odata un calendar cu ciocolatele - nu ne-a mai luat Mami - pentru ca (pe buna dreptate oricum) ciocolata de la astea e asa... nasoala :))))). Era de atunci, dar acum. Or mai fi si unele care se respecta dar in general ciocolata de la figurinele pt copii e f ... proasta.
Calendarul de la playmobil e formidabil. Nici eu nu mai avusesem si nu regret ca mi l-am luat. In rest imi place sa fac calendare Advent - si imi place sa si daruiesc (:D). Asa ca... sa vedem :).
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si... cum a fost? succes garantat? :D Poate ca prin targul homemade aduc turta dulce si ciubuc artizanal, mai de calitate ca cele pline de chimicale.. sper... si eu.
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana multumesc mult si ma bucur tare ca iti plac!!! Asa e- chiar m-am bucurat cum se vedeau in brad (desi cel micut nu e perfect colorat cu alb - am vazut cand m-am uitat apoi cu lupa, dar....)

pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko mi-au placut absolut toate temele si chiar m-am bucura sa stii - a fost o experienta minunata pentru care iti multumesc. .. si inca mai avem de scris o fila impreuna - cea de pe 24. Am emotii si abia astept sa ma apuc de ea sa o vad facuta. pfiu...

Pup cu drag!

Trimiteți un comentariu