sâmbătă, 28 ianuarie 2023

O frumusete de caciulita.


Daca ma uit de pe geam... doar la acoperisuri, pot sa ma mint ca e o iarna obisnuita. O iarna obisnuita? Ce e aia... anotimpul alb, cu zapada pufoasa (nu apoasa, pufoasa), cu nameti stralucitori... cu un aer rece si curat...
Dintr-o iarna mai iarna (la cativa ani distanta, dar nu exagerat de multi) m-am lovit de o caciulita tricotata de Buni. Candva intre 2012 si 2020, mai mult ca sigur. 


Este lucrata cu un fir mai mult ca sigur natural (ca tare imi pare ca aintrat la apa... hahaha). Si cu un model tare frumos si special - ce sugereaza ca Buni zarea ceva mai bine :). Am gasit-o langa cele mai noi pe care mi le-a facut anii acestia (2020 incoace) si pe care o sa vi le arat cu alte ocazii.

Lui Rukkusu i-a placut tare mult (a si probabat-o azi) si mi-a reamintit ca voiam sa va povestesc despre ea. 


Chiar acum Buni lucreaza o banderola. Asa ca ma voi duce sa vad daca e gata si o putem inchide. Abia astept sa vad cum iese.

Ja ne!

Ps: era sa uuuuit. Pentru ca Suzana a vrut sa stie cum se poate pune un link in comentariu, iata ce cod folosesc eu. Este un cod html - coduri folosite atunci cand folosim html view la blogger, sau ce foloseam eu pe vremuri cand faceam site-uri:


Asta este tot - inlocuiti adresa blogului copilarim cu link-ul dorit si la text puneti ce cuvant vreti sa fie peste link. Daca folositi acest cod pentru blog, puteti sa adaugati si sa se deschida link-ul intr-un tab/pagina nou/a. E suficient sa adaugati dupa ghilimele puse dupa adresa o pauza si apoi target="blank" .



8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce dulceata de caciulita! Imi place culoarea. Am si eu ceva aproximativ ca forma, cumparata, dar am completat-o cu o florica, ca nu stiam care e fata si care e spatele.
Rux, multumesc mult pentru raspuns. Pupici si o duminica placuta!😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Cu mare drag :*. Sa fie de folos !:)
Desi nu se vede in poza, caciulita nu e lucrata pe rotund (adica are inchidere in spate) - desi nu prea se vede :D. Acum realizez ca nu am poze cu cea pisiceasca pe care mi-a facut-o acum recent :O. Va trebui sa o recuperez de unde am pus-o. Desi.. ma intreb daca oare nu as putea face una micuta pentru Rukkusu... hmmmm.
Pupici!

MNiko spunea... [Raspunde]

Am crezut că Rukusu a primit căciulița ei. Foarte practice acest gen de căciulițe. Eu aproape că numai așa port, chiar dacă diferă modelul în funcție de ce are mama chef să facă. Ea ni le face nouă.
Și mie mi-e dor de o iarnă de-aia cu parfum de copilărie, cu ger și soare și zăpadă care scârție sub picioare.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko acum voiam sa ii fac... apoi m-am uitat cat este ceasul. :))
Nu ar fi durat mult dar... vad ca s-a oprit vecina din vocalize (sper cel putin... m-a cam speriat azi... aveam senzatia mereu ca e cineva care striga dupa ajutor :O) si sper sa pot sa ma odihnesc putin.

Mie imi plac tare mult lucrurile crosetate / tricotate. :D Sunteti niste norocoase :).

Pupici!

Diana spunea... [Raspunde]

E comod stilul acesta de caciulite. Am cateva - unele crosetate de cate cineva, altele cumparate (doua mi-am cuparat chiar eu) - dar... le port extrem de rar! 😂 Gluga a fost, si este, "baza". Cica nici in frageda pruncie n-am suportat caciula... Faceam ce faceam si-o dadeam jos chiar si la varsta cand abia imi cordonam miscarile (mi-au spus parintii, 'ca nu-mi amintesc nic') 😊
Rukkusu acum chiar isi va dori o caciulita a ei! 😊
Pupici! ❤ Nopti si zile linistite iti doresc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Doamne Ajuta. Sa fie :).
Cred ca o sa „caciulesc ” zilele acestea. Am gasit caciulitele si nu numai facute de Buni si pentru ca am avut inspiratia sa le pozez cand le-am gasit, o voi convoca pe Rukkusu la poza zilei, ca sa vi le arat si voua.
Sa vezi ce mai dormeam prin anii 80 cu caciulite ... :)))))) Am avut si una aviator. Era frig asa ca prindea bine.
Va primi si ea o caciulita sau ceva asemanatos...sa vedem :D
Pup cu drag!

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Frumoasa căciuliță 👍
Primul gând, când am văzut prima fotografie, mi-a fugit la gărzile palatului englezesc (mai trebuie doar puțin adăugat, așa-i ?) 😃
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza oh, da! La Rukkusu - chiar :)))) !!
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu