vineri, 10 februarie 2012

Brosa martisor


Buna tuturor, stiu ca eu sunt mai (foarte) lenesa cu scrisul pe blog, dar ma mai trage din cand in cand Rux de maneca (mail...)....


Pentru Provocari Verzi am avut de facut o brosa, martisor, din sac! Si brosa, si martisor (adica eu prin asta am inteles ca trebuie sa aiba rosu si alb) si din sac. Cu sacul am zis initial ca este cel mai usor, pentru ca tot am, ba de la cartofi, ba de la ceapa. Este vorba de sacul modern, cel ca o plasa. L-am ales pe cel de la ceapa, fiind rosu am bifat macar una din cerinte.

Mi-am insirat pe masa toate materialele, si am zis: ''bun, hai la treaba.''

Nu, nu am folosit tot ce era pe masa, dar nestiind exact ce vreau sa fac mi le-am pus pe toate acolo sa am de unde alege.
Am folosit un sac, ata roz (ca rosu uite ca nu am), lipiciul, suportul de brosa (reciclat de la o floare de pus in piept de la o nunta), o fundita alba, 5 paiete (nu stiu cum altfel sa le numesc) argintii si una mare rosie. Am indoit, legat, lipit, asteptat si gata brosa!

Cam atat, pe data viitoare ;)


4 comments :

Victoria G spunea... [Raspunde]

Te intelegem,te intelegem! Si te asteptam sa mai scrii ;) .
E chiar faina brosa ;)) o sa ma pun sa fac si eu ceva dar sa ma gandesc :) .
:*

copilarim spunea... [Raspunde]

daaa!! te asteptam :D
(mi-a facut surpriza azi cand am gasit articolul:D)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Bine ai revenit pe meleaguri...blogger-ene. Brosa e superba. O sa caut si eu un astfel de sac, se pare ca e mai stabil si poate fi lucrat mai usor.

copilarim spunea... [Raspunde]

Stii ceva? chiar ma gandeam sa o rog sa imi aduca :D!!

Trimiteți un comentariu