joi, 9 februarie 2012

Creatia zilei pe CDB' s handmade Mall

copilarim.blogspot.com
Bunaaaaa!
Tocmai am terminat de rasfatat una bucata Dodo din dotare (care acum doarme fericit - ca a scapat de giugiulealal - pe parchet). Pai trebuia sa sarbatorim nu? Hainuta cu sapcuta (celebra hainuta pe care am facut-o pe la inceputurile mele ca participant la provocarile Scrapper in Romania) este creatia zilei pe CDB' handmade Mall. Multumesc frumos pentru nominalizare (clar e saptamana surprizelor frumoase:P).



Imi voi reinnoi rugamintea lansata mai demult, cand Lizuca mi-a facut surpriza devenind creatia zilei pe CDB :) si va invit sa imi sugerati ce v-ar placea sa vedeti in vitrina noastra de pe CDB. Va rog sa nu va simtiti cumva obligati, nu este cazul:) - comentariile voastre nu va obliga in niciun fel!! Pur si simplu incerc sa realizez vitrina cu ajutorul vostru! :)






Impart cu voi bucuriile acestea care ne fac viata mai frumoasa! Si le adun pe pretioase in fotografii, pe pagini de "jurnal" - pentru ca pana la urma asta facem noi aici - oprim pentru o clipa timpul si il prindem in creatii, in cuvinte si in poze, adunate toate intr-un articol.


Acestea fiind spuse, va invit sa vizitati si voi comunitatea CDB - este un loc frumos, cu oameni calzi si talentati, pe care il vizitez cu drag ori de cate ori am putin timp la dispozitie pentru a ma incarca pozitiv:P. In afara de concursurile interesante, informatii si creatii, de curand s-a deschis si un mare mall (in care am indraznit sa ne facem si noi o vitrina micuta - asta pana vom reusi sa ne facem si pravalie proprie:D - visam frumos). Si va multumesc pentru ca imi pot imparti bucuria cu voi!:)


6 comments :

Maria spunea... [Raspunde]

Doamne, Rux! Cand ai timp pentru toate? E superba si atat de traznita! :D Spor la creat minunatii!

copilarim spunea... [Raspunde]

Nu prea mai am timp:P - hainuta e realizata in toamna lui 2010 - e de fapt prima mea lucrare cu croseta, daca nu ma insel;)) (pentru ca ce facusem pana atunci au fost au fost ceva snururi in copilarie si alte chestiute maruntele...)
Ma bucur ca iti place:D

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Si noi te sustinem si iti uram mult succes. Si sa ne inviti la deschiderea sampaniei la pravalie.

Victoria G spunea... [Raspunde]

Ce ma bucur! :) La cat mai multe aparitii de gen si sunt cat se poate de convinsa ca esti si tu o surpriza placuta pentru multe persoane, de mine nici nu mai vorbesc ! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Oana - o sticla cu apa plata:))))) - dar pentru invitati ma voi gandi la o alternativa pentru sampanie, poate un vin natural de coacaze.. haha

@Vicky - iti multumesc mult de tot (tu stii ce inseamna asta pentru mine poate cel mai bine:*)

Victoria G spunea... [Raspunde]

>:D< draga mea

Trimiteți un comentariu