luni, 20 februarie 2012

DOW: Barbie Eskimo 1989

Buna:)
V-am mai povestit despre micuta mea colectie - si puteti revedea oricand articolele aici: Papusi de colectie.
Astazi m-am gandit sa va arat 2 poze cu o minunata eschimoasa;)) care vine tocmai din 89... eheeeee....1989. :P 
Cutia sigilata.. nu am desfacut-o deloc. La cateva recunosc mai cu ajutorul lui Rha (si ochii mei cat cepele:P), mai ca era deja desfacuta cutia - dar papusa nu era scoasa din culcusul sau - am mai desfacut cutiile sa le aerisesc putin... Dar astea sunt detalii.. Bun - nu va spun cat am fost de bucuroasa de achizitie!! Face parte din seria Dolls of the World si mai este si din perioada mea preferata (80-90) - cu mulaje dragute si hainute realizate cu atentie. Si cum este inca iarna.. iat-o. Mai am inca 3 colege de serie (87-88-90) si una putin mai noua decat ele (93) si voi cauta sa vad daca am poze sa vi le arat:D.. pana atunci faceti cunostinta:


Pe curand:D!! PS: sper sa reusesc sa fac si eu cateva papusele amigurumi in tema "papusile lumii" (este un vis de-al meu - momentan la nivel de schite si idei)... :D

4 comments :

adriana spunea... [Raspunde]

Rux, imi este mai usor sa urmaresc toate comentariil pe pagoina petrecerii ,mai ales ca discutile inca sunt legatae de salata.

Sa pregatesti salata de astazi, sa vezi ce buna este!

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumesc:)!! Vom incerca si noi:D

adriana spunea... [Raspunde]

Buna dimineata!
Un zambet admirativ la adresa papausii tale si un mesaj pentru tine:

O intalnire intre prieteni este reusita, atunci cand pe langa bucatele gustoase, musafirii au parte pe langa binecuvantare si de buna cuvantare. La SALATA PRIETENIEI de duminica, musafirii au adus si cuvinte pentru suflet iar la plecare au fost invitati sa nu ocoleasca cosuletul cu ravase:

http://adriana-dardindar.blogspot.com/2012/02/cosuletul-cu-ravase-pentru-prieteni.html

Dupa ce au plecat musafirii, mi-am reamintit ce am primit pentru inima si minte de la fiecare. Unii dintre ei, pe langa conversatia in direct de la petrecere, au postat cuvinte de folos si pe blogurile lor.

Eu le-am strans pe toate aici:

http://adriana-dardindar.blogspot.com/2012/02/daruri-pentru-urechile-prietenilor.html

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc Adriana!!:) O zi minunata si tie!!

Trimiteți un comentariu