miercuri, 1 februarie 2012

Go, Go Planet!! pRovocari VERZI

 c provocariverzi.blogspot.com grafica realizata de rux (copilarim.blogspot.com)
Buuuuuuna!!!
Am intrat in a treia luna de iarna si a doua a anului 2012.. si prima pentru noul nostru proiect realizat in colaborare cu Ramo (RAMsMADE) si Oana (DulceaMeaCasa). Nu are rost sa va spun cat de ocupate am fost toate cu pregatirile - motiv pentru care a intarziat putin si grafica noua pe blogul Copilarim.
Avem mari mari emotii si speram sa va placa si sa va alaturati si voi proiectului, pentru ca, spunem noi, merita!
Dar sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba: un stil de viata, 3r si 1o, metamorfoza unui fluture, provocari verzi.
Un stil de viata - echilibrat, in armonie cu natura, nimic "la moda", ci ceva natural si cat se poate de normal. Asta ne dorim sa ne reamintim impreuna. Putin joc, un strop de magie si ... am creat ceva folositor, sau decorativ, aruncam mai putin, cumparam ce trebuie, traim mai armonios.. si cream!
3r si 1o - Intamplarea face ca noi sa fim chiar 3R si 1O, dar de fapt ne referim la combinarea a doua concepte: Reduse, Reuse, Recycle - Redu, Refoloseste, Recicleaza si Original. Putem reduce consumatorismul refolosind si recicland si sa facem acest lucru cu originalitate.


Metamorfoza unui fluture - este practic ideea invaluita intr-un strop de poezie... Stiti probabil ca fluturii, acele creaturi gingase si frumoase care ne incanta privirea, trec prin anumite etape.. si probabil ca nu toata lumea va privi admirativ un cocon.. mai mult, poate ar fi tentat... sa il arunce, distruga.. nu? Tot asa, sunt anumite materiale pe care suntem tentati sa le aruncam, dar din care am putea crea adevarate minunatii. Care sunt materialele? Vom incerca pe parcursul provocarilor sa le descoperim impreuna:) - oricum daca va opriti pentru o secunda si priviti in jurul vostru, veti vedea ce gama larga de materie prima se gaseste - gratuit pana la urma- in jurul vostru :).
Provocari Verzi  nu este doar un blog unde ne vom expune noi creatiile, vrem sa aveti si voi o galerie speciala pe care sa o viziteze toata lumea si sa va admire creativitatea! Va asteptam cu drag la prima provocare Tema #1 "Martisoarele din sac"

c provocariverzi.blogspot.com grafica realizata de rux (copilarim.blogspot.com) c provocariverzi.blogspot.com grafica realizata de rux (copilarim.blogspot.com) c provocariverzi.blogspot.com grafica realizata de rux (copilarim.blogspot.com) c provocariverzi.blogspot.com grafica realizata de rux (copilarim.blogspot.com)

Provocarea dureaza 25 de zile (de pe 1 pana pe 25 la 23:59) - valabil in fiecare luna. Pe 26 vom publica galeria cu creatiile voastre si in ultima zi a lunii castigatorii:)!!

15 comments :

catalina stanescu spunea... [Raspunde]

foarte frumos, bravo!

copilarim spunea... [Raspunde]

:D multumim!

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Foarte buna initiativa! E exact pe gustul meu. :)

Am creat deja multe bijuterii, ba chiar si un perete decorativ, recicland diverse materiale, obiecte.

Pacat ca n-am un sac, ca as participa si la prima provocare. Dar cine stie, poate pana la sfarsitul provocarii voi avea nevoie si de ceva ambalat intr-un sac. :D (...daca as cumpara unul special pt asta n-ar mai fi eco. Nu-i asa? :P)

copilarim spunea... [Raspunde]

Ma bucur ca iti place:D!!
Vezi ca sunt permise toate tipurile de saci (de hartie, de panza, de rafie, de plastic et.) ;P. (Eu sper sa te "lovesti" de unul pentru ca imi plac mult creatiile tale:D)

kiddo spunea... [Raspunde]

Imi place tare mult! Si pentru ca imi incanta sufletul tot ceea ce faci ai un premiu la mine pe blog.

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumesc frumos!! Ce surpiza draguta:D!!! ♥ ♥

Viorica spunea... [Raspunde]

E foarte frumos ceia ce faci.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Viorica - multumesc frumos:)!

Maria Matei spunea... [Raspunde]

Sunteti minunate! Ma surprindeti atat de placut! Sunt entuziasmata de originalitatea proiectelor voastre, asadar: vin si eu!!!! :))

copilarim spunea... [Raspunde]

Te asteptam cu drag Maria!!:D

oana spunea... [Raspunde]

o luna noua, proiecf nou, background nou deosebit, ce surprize mai ai?

copilarim spunea... [Raspunde]

asa sper:)

copilarim spunea... [Raspunde]

asica asa spe.. ca mai am si alte surprize:))

Sara spunea... [Raspunde]

Interesantă provocarea verde... Poate îmi va permite și mie timpul... Îmi place să fiu ECO!
Pupici și îmbrățișări magice, dragă Rux! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Te imbratisez si eu Sara si daca ai timp te asteptam cu mare drag:)

Trimiteți un comentariu