miercuri, 8 februarie 2012

Happy Chef

Luni am desenat inca o mica (chibi) zana - de data aceasta o "chef" (asta e bucatar in engleza, dar suna ceva mai bine:P) - cu un tortulet care are 2 lumanarele:D - face cineva 2 ani curand... hmmmm, ah da pe 14 e ziua blogului (care face 8 ani de cand a aparut ca idee si aproape 2 de cand a aparut ca blog - pentru ca primul articol l-am publicat prin aprilie 2010).


Mi-am amintit cu aceasta ocazie de o manga pe care am citit-o cu mare placere si nerabdare (era in curs de traducere si dura in cel mai fercit caz 1 saptamana pana aparea un capitol nou.....): A Delicious Relationship (Oishii Kankei) - povestea unei tinere care devine maestru bucatar, foarte frumoasa manga, v-o recomand (este tradusa in engleza, din japoneza) !

via http://wingtipcafe.com/en/?page_id=145&fb_source=message
foto via (click pe poza pentru a merge pe pagina pe care puteti descarca manga)
Pe foarte scurt, manga ilustreaza povestea tinerei Fujiwara Momoe care, dupa ce isi pierde tatal, isi doreste si chiar reuseste sa devina maestru bucatar . Actiunea se petrece in Japonia, veti afla o multime de informatii interesante despre feluri de mancare si cum se prepara, dar si despre obiceiuri si traditii. Este ilustrata foarte, foarte frumos !! Si are parte si de romance:). Sunt 10 volume (fiecare are mai multe capitole... Sa-mi spuneti daca o stiti, sau daca va place (dupa ce ati vazut despre ce e vorba:P).

2 comments :

DulceaMeaCasa spunea... [Raspunde]

Ei, la multi ani, "Copilarim"! Sa te faci mare si voios, de cititori fideli sa ai parte, animee minunate, poze deosebite, like-uri cat mai multe, comentarii - sute, sa ne faci fericiti, de copilarie indragiti.

copilarim spunea... [Raspunde]

Multumim frumos, sa fie!! Pregatim si noi ceva - sper sa fie gata pana pe 14:)!!
Sa sarbatorim impreuna!

Trimiteți un comentariu