luni, 6 februarie 2012

Happy !:)

Am inceput tare frumos saptamana aceasta:D. In primul rand am reusit sa termin cu bine un proiect mai vechi (blush) si acum ca il vad urcat la locul lui imi rad ochii de fericire si nu numai ei:D. Maria si Valy mi-au facut asa o surpriza minunata - va multumesc din nou!! Sunt foarte fericita ca va place!! 
Vreau sa va arat si voua motivul veseliei noastre colective, la dimensiuni reduse - il veti vedea mare la locul lui pe blogul Copii si Mame:

Realizat pentru Copii si Mame  -  http://copiisimame.wordpress.com

Apoi afara e alb si frumos, am iesit iar cu Dodo si ne-am jucat prin zapada - e grozav!! Am facut si cateva poze.. :). Am mai primit cateva vesti bune si frumoase, dar toate la timpul lor:D.
Va doresc o saptamana minunata!

8 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Frumos si...imbietor. O sa ma alatur si eu fetelor la joaca. Am spus joaca? Ohh, tot acolo mi-e gandul ha ha ha.

copilarim spunea... [Raspunde]

;)) - e molipsitoare joaca:D

Amy spunea... [Raspunde]

este adorabil! am inceput ieri un mesaj legat de aceasta poza, pe blogul mamicilor dragi, dar a intervenit cineva si am pierdut sirul.
li se potriveste exceptional de bine, sunt foarte frumoase si ai reusit sa reproduci foarte sic cele mai importante momente ale zilei, cele alaturi de copiii lor.
Felicitari, Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

merci mult Amy:*

Victoria G spunea... [Raspunde]

A iesit foarte fain!!! Imi place mult :) !!

copilarim spunea... [Raspunde]

Merci Vicky:*

Maria spunea... [Raspunde]

MULTUMIIIIIIIIIMMMMM!! Doamne ce bucurie ai reusit sa ne faci! Inca suntem fericite si entuziasmate si cred ca starea asta nu va trece prea curand! iti multumim, ne-ai facut fericite!

copilarim spunea... [Raspunde]

:*

Trimiteți un comentariu