duminică, 19 februarie 2012

Martisoare din sac pentru expozitie

copilarim.blogspot.com
Buna!
V-am povestit? Pe Provocari Verzi am oganizat prima Expozitie de suflet, in tema "Martisoarele din sac". Mai aveti timp pana pe 25 februarie (ora 23:59) daca vreti sa va inscrieti si voi la provocare cu un martisor realizat din sac:P. 
Dar sa revin la expozitie. In primul rand vreau sa clarific ceva - aceasta actiune nu obliga in niciun  fel concurentii si nici pe cei care vor sa comenteze la respectivul articol. Va rog daca vreti sa transmiteti ceva sa o faceti, nu va sari nimeni pe voi, din contra ne vom bucura - am dorit sa fac aceasta precizare pentru ca.. poate unii dintre voi ar dori sa spuna ceva si ne dorim sa se simta liberi sa o faca!
Despre ce este vorba? Ne-am hotarat sa facem lunar expozitii care raman deschise pe termen nelimitat. Vom realiza diverse obiecte in tema provocarii lunare. Cine doreste sa ni se alature e binevenit, cine doreste sa viziteze si sa comenteze -va asteptam cu drag, cine vrea sa dea link mai departe sau sa faca o donatie - va multumim din partea celui care va beneficia de pe urma acestui lucru.. Ce pot sa zic?:) Ne dorim sa ajutam si pentru ca asta stim sa facem - sa cream - am zis .. cine vrea sa doneze, daca tot face acest lucru, poate primi si un semn al recunostintei, care sa le aminteasca de fapta minunata pe care au facut-o.


Eu am adus in expozitie 2 dintre brosele-martisor de mai sus. Daca sunteti familiarizati cu prima tema - atunci stiti deja prima brosa martisor (din stanga) - ea va pleca in curand catre draga mea prietena, dar celelalte doua asteapta sa fie luate acasa:P. Iata o poza din timpul lucrului:


Am realizat un martisor intitulat "Primavara" - realizat din fir de rafie (sac alb), crosetat. Are 4x4 cm (si tractiune integrala :P - glumesc), sistem de prindere la spate (brosa). Am folosit si paiete, perluta alba si margelute de nisip:


Are si o mica poezie pe care am compus-o special pentru ea:
"A scos capul firul ierbii, cam timid si temator.
Si o mica floricica, cu bujor in obrajor!
A venit iar primavara si cu totii o iubim,
Floricele, iarba verde, catre soare sa zambim."
Cea de-a doua brosa se numeste "8 martie". Am lucrat tot cu fir alb de rafie din sac - crosetat. Dimensiunile sunt 4 cm x 3.5 cm (aproximativ). Se prinde tot pe acelasi sistem si e impodobita cu paiete, perlute albe si margelute de nisip, cusute cu drag. 


Sora mea, Rha  a donat brosa realizata pentru tema - despre care a scris pe blog aici: Brosa martisorOana  a realizat mai multe lucrusoare foarte dragute: brosa martisor, pandantiv, fluturas si chiar si o rochita speciala de martisor pentru papusa Barbie. O surpriza minunata ne-a facut Florentina care ni s-a alaturat cu doua brose-martisor realizate din sac de canepa (superbe). Ii multumim. Va asteptam pe toti sa le vedeti si sa va faca ziua mai frumoasa:).
Am sa inchei articolul cu o poza in zapada cu prima mea creatie din fir de rafie (de sac:P) crosetata:



5 comments :

adriana spunea... [Raspunde]

Draga Rux, sper ca ai plecat cu amintiri placute de la petrecere. O alta reteta de salata si un ravas am pregatit aici: http://adriana-dardindar.blogspot.com/2012/02/doua-zi-dupa-salata-prieteniei.html

Iti doresc o saptamana plina de bucurie.

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Spui atat de frumos lucrurilor pe nume, pe langa frumusetea obiectelor pe care le faci. Si sunt binevenite explicatiile.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ Adriana mi-a facut placere sa particip! Iti multumesc pentru invitatie si iti doresc o saptamana frumoasa !!:)

@ Oana :) - mi s-a parut ca e necesar, pentru ca sunt persoane care ar vrea sa spuna ceva si cred ca acest lucru le poate crea obligatii.... sincer si mie mi s-a intampla:)) si iti cam vine sa fugi. Cam ca at cand intri intr-un magazin si cineva te urmareste pas cu pas, iti sufla in gat si tot ce iti dorest e sa iesi mai repede. Ei bine nu e cazul aici:D.

vavaly spunea... [Raspunde]

Este pur si simplu adorabil martisorul tau . Cred ca daca il arati cuiva nici nu va crede ca e din sac de rafie. Ai o imaginatie minunatsa.

copilarim spunea... [Raspunde]

ma bucur mult ca iti plac! si aratau tare bine pe zapada;)) - hihi

Trimiteți un comentariu