luni, 27 februarie 2012

Noutati... si ganduri

Neata!!
Se intrevede o saptamana frumoasa - soarele imi zambeste de la fereasta si, desi azi noapte am dormit foarte putin pentru ca domnul Dodo nu este in apele lui (o veche suferinta de-a lui - dar facem masaj si trece - e mai bine fara medicamente) azi ma simt in stare sa bifez o gramada de lucruri de pe lista si.. credeti-ma lista este foarte luuuung. Norocul meu ca anul acesta februarie are o zi in plus:D.

Cu ce sa incep? Saptamana trecuta am avut ocazia sa ma alatur campaniei vALLuntar : vALLuntar - "Totul despre CAINELE TAU" - pentru recenzia pe care am facut-o acestei carti complete si foarte interesante (este si foarte voluminoasa -750 de pagini) am reusit sa adaug 15 minute de voluntariat in campanie. Cu fiecare comentariu la acest articol (e de ajuns sa dati click pe linkul de mai sus - eu sper sa gasiti lucruri interesante si va multumesc ca v-ati rupt din timp sa il cititi) - se mai adauga 3 minute. Se ia in considerare doar un comentariu de la aceeasi persoana:).  Eu va multumesc de pe acum in numele celor pentru care aceste minute vor insemna alinare si bucurie.

Am raspuns si provocarii lansate de Umbrela Verde - Capitala Verde a Romaniei - premiul blogosferei! Nu uitati ca puteti face si voi acest lucru pana pe 4 martie.

Ieri, duminica, am avut surpriza sa descopar in reader interviul pe care Maria de la Copii si Mame mi l-a luat. Nu va spun cate emotii si bucurie m-au napadit! Pentru mine este mai greu sa vorbesc despre mine, dar este o placere sa vorbesc despre lucrurile pe care le fac, proiectele in care ma implic si despre cei dragi... si cand interlocutorul este o persoana calda si buna, cu atat mai mult. Asa ca... Daca sunteti curiosi sa aflati despre ce am vorbit, va invit sa cititi interviul din care voi adauga un scurt fragment mai jos:
Copiisimame: Cine este “Copilarim”?
Ruxandra: Copilarim este o idee, un vis, o dorinta, un proiect … un concept de viata si mai mult decat atat; de doi ani de zile este o realitate. In spatele proiectului ma aflu eu, alaturi de sora mea mai mica, Raluca, sprijin si inspiratie pentru mine, foarte dorita si iubita!
Copiisimame: Cum si de ce ai inceput activitatea in lumea handmade?
Ruxandra: Nu voi incepe chiar cu „inceputul” pentru ca asta ar insemna sa ma intorc acum cateva decenii in urma (:D) si am avea foarte multe de povestit. Acum doi ani insa am hotarat ca este nevoie de o schimbare „terapeutica”, de o reintoarcere, regasire, dar in acelasi timp o expeditie pe un teren prea putin cunoscut. Am reinceput sa lucrez pentru a ma regasi si a ma redescoperi, dar si pentru a putea imparti cu cei dragi si nu numai o parte din latura mea creativa si a aduce un strop de bucurie, zic eu – pentru ca fiecare avem o astfel de latura atat de frumoasa si ar fi bine sa nu o lasam deoparte.
Cititi mai mult...

Am incheiat ziua ziua foarte bine.. sau am inceput saptamana la fel de bine, pentru ca am castigat o floare de nu ma uita care imi va aminti mereu anul si luna si chiar ziua cand am sarbatorit alaturi de Alexandra 3 ani de Foambubbles! La multi ani!! Si multumesc:) E... MINUNATA!!

copyright  Foambubbles

Nu.. nu am terminat.. Mai sunt 3 zile de iarna, de februarie - cu foarte multe proiecte, emotii.. Ma bucur foarte mult ca le pot imparti cu voi! Si va multumesc - ah, pe facebook ne-am adunat 199. Al 200-lea care ni se va alatura va primi cadou un avatar pe care il voi desena special pentru el (al 200lea prieten = ea/el:P). Voi mai adauga o colaborare pe lista mea - un vis care devine realitate (dar vom povesti mai multe la timpul potrivit).

Nu in ultimul rand vreau sa felicit din nou participantii la concursul Daruim de Dragobete organizat pe Casuta Copiilor de Amy, la care am fost invitata si eu, alaturi de Maria si Valy. Ii astept pe castigatorii care nu mi-au scris inca sa o faca pe adresa de mail : copilarim[@]gmail[.]com (renuntati la paranteze le pun sa evit spam-ul:P).  
Deasemenea va multumim pentru participarea numeroasa la prima provocare verde - pe 29 aflam si cum arata podiumul, felicitari castigatoarei alese de broscuta Inlinkz.
Inchei amintindu-va ca sarbatorim si noi Copilarim cu un mic concurs la care va puteti inscrie pana pe 8 martie (23:59). Suntetm foarte curioase sa vedem.. cum vedeti voi Copilarim!

copilarim.blogspot.com

4 comments :

Alexandrrra spunea... [Raspunde]

Cat de activa esti!!! Cum reusesti sa le faci pe toate? Cand mai ai timp sa te joci cu Dodo? :D

Felicitari pentru interviu! Mi-a placut mult!

Si felicitari pentru premiu! Norocoasa mai esti!

Te rog sa-mi trimiti un mail cu adresa pentru livrare, ca n-o mai gasesc de la premierea trecuta. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

Ohhh sa vezi ce activa sunt acum !!! Stau de azi dimineata incercand sa fac o prezentare -sa ma prezint mai bine zis...:))
Iti multumesc :D! (am pile la oite.. hahahah)

Ah.. si Dodo tot se invarte pe langa mine sa il masez... daca ar fi vba de joaca ar fi mult mai simplu dar asa... abia astept sa ii treaca sa fie in apele lui:P

Gianina spunea... [Raspunde]

Felicitari pentru activitatea ta intensa si frumoasa!Frumoasa floare de nu ma uita ai primit!
La concursul "Daruim de Dragobete" n-am participat desi fetita mea a facut felicitarea,pentru ca deja se "ocupase" locurile...
Iar la "provocarea verde" am intarziat dar a fost o experienta placuta si abia astept urmatoarele provocari.
Sanatate si succes mai departe!

copilarim spunea... [Raspunde]

Draga Gianina iti multumesc si pentru mine a fost o surpriza placuta!!
Vezi ca acum pana pe 8 martie poti participa la concursul nostru aniversar (ai link mai sus in articol, poti sa ajungi si din meniul de sus de la concusuri sau din meniul din stanga e un avatar pe roz).
Pe 1 martie incepe o noua provocare verde..
si poate mai ai timp sa te inscri la scrapper:)
Ma bucur ca iti plac concursurile si provocarile si mie imi plac foarte mult!

Trimiteți un comentariu