joi, 2 februarie 2012

Primul fulg...


Stiu... unii dintre voi probabil ca s-au plictisit de zapada.. la mine insa abia a treia oara ninge de cand a inceput iarna. Prima data nici nu am vazut ninsoarea, m-am trezit si era un strat de cativa centimetri afara.. A doua oara la scurt timp, a fulguit vreo jumatate de ceas.. Iar acum, de dimineata ninge.. asa marunt, insa destul cat sa vezi dansul fulgilor si sa te bucuri de ei. In sfarsit e zapada pe pervazul geamului si am reusit sa vad un peisaj de poveste afara.
Mi-e draga zapada - atunci cand ninge parca totul e mai curat, mai bun, mai frumos si mai pur. Atunci cand ninge e aer rece, de munte, aer in care poluarea parca pierde batalia si te poti bucura de minunea de afara din plin. In plus cand ninge... e mai putin frig si face bine pamantului si culturilor.. o plapuma care le apara si care le tine de cald:P.
Asa ca eu sunt tare fericita... imi amintesc de nametii din copilarie, de sania mea cu talpi bleu si scaun de stinghii de lemn.. de ai mei care mergeau cu copilul prin nameti o gramada de drum... de soselele albe.. de oameni care chiar daca aveau treburi si de alergat.. mai stiau sa se bucure si de minunea zapezii:D.


Asa ca va las cu primul meu fulg de hartie facut anul trecut:D - pe care l-am gasit printre folderele cu poze asteptandu-si frumos randul. Si ies cu Dodo sa ne jucam putin in zapada.. si daca vremea e tot asa o sa avem si om de zapada cat de curand, cum am promis!

ps: despre ingeras am povestit aici:  Primul ingeras 

4 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Ce greu imi pare de facut fulgul asta; eu m-am limitat doar la decupat hartia :). Felicitari pentru reusita, dar mai ales pentru rabdare!

copilarim spunea... [Raspunde]

Iti multumesc Alina - e migalos cand trebuie sa lipsesti, mai ales cand alegi sa faci fulgul micut - rezultatul e insa pe masura !:D Poate incerci si tu anul acesta de Sarbatori!!:P

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Se pare ca fulgii tai au chemat... ajutoare. Frumos! Frumos! (mai ales albastrul acela seninnnnnn)

copilarim spunea... [Raspunde]

da... e minunat la mine acum... in sfarsit a venit iarna;))!!

Trimiteți un comentariu