joi, 9 februarie 2012

Provocarea #23 - Poker Face (digital paint)




Buna, iata si lucrarea mea realizata pentru Provocarea #23 "Poker Face" de pe Scrapper in Romania. Mai jos cateva cuvinte despre ea:

Am hotarat ca pana la urma sa vin de aceasta data cu o lucrare virtuala - cu aceasta ocazie, cautand categoria digital art in care sa o integrez, am gasit cateva lucruri si categorii interesante, peste care  am trecut insa rapid din lipsa de timp:P.
Tabloul meu are patru ipostaze colorate (4 sunt si simbolurile de pe carti: romb, trefla, inima rosie si inima neagra) si imaginea originala. Ideea care mi-a fost sugerata de tema, si pe care am incercat sa o ilustrez, este ca indiferent de situatie, "fata de poker" este neschimbata, fiind imposibil de patruns in mintea respectivei persoane; este ca o poarta ce apara castelul de "inamici".
Nu joc Poker, am doar o vaga idee despre joc, pentru ca am tot auzit vorbindu-se, nu ma pasioneaza jocurile de noroc, mai ales cele pe bani. Imi plac insa jocurile de strategie, sau sa construiesc castele din carti de joc.. Haha.
Sper sa va placa ideea mea - poate fi printata ca un mini tablou, felicitare, eventual capacul unei cutii personalizate, cu carti de joc, pentru a fi oferita cadou cuiva care apreciaza acest joc, poate fi chiar imprimata pe tricou, de ce nu.

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Da, noua... fatza a ta: digital art. Imi place si ma bucur ca ne dai si idei de cum poate fii folosita.

copilarim spunea... [Raspunde]

sau prima mea dragoste - desenul:P
ma bucur ca iti place:D!! merci mult:)\

Victoria G spunea... [Raspunde]

Foarte tare! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

:D

Trimiteți un comentariu