joi, 17 mai 2012

Cadouri pentru Barbie


copilarim
Buna:)!!
Zilele acestea am fost si sunt in continuare in curs de aranjare a rafturilor noi:D. Asa ca toate papuselele mele de colectie sunt din acest moment catarate pe ultimul raft. Inclusiv domnisoara din imagine, fericita posesoare a mai multor cadouri dragute - pentru ca, va mai amintiti, a participat la concurs foto - de Paste.
Daaa a castigat si este foarte fericita;)). Laura  i-a trimis o perie care se asorteaza perfect cu tinuta, un umeras foarte dragut, un foen, o oglinda fluturas, 2 clame si ... inca ceva mic galben si simpatic:). Multumim!!
Am tinut sa ii fac repede poza - pentru ca stiam ca o voi cocota si cine stie cand mai apuc sa mai repet figura (cu poze evident). 

Dar, daca va plac astfel de papusi si vreti sa vedeti un blog cu noutati din acest domeniu, cu diorame foarte reusite si papusi OOAK - adica unicat, personalizate de Laura, o puteti face vizitand Dolls Collector Club.

Si va las si cu poza mai mare... sper sa reusesc si eu candva (dupa ce termin cu reamenajarea spatiului de creatie poate) sa imi implinesc visul din copilarie si sa realizez cateva costumatii pentru papusi:D. Da.. voiam sa ma fac designer.. printre altele:)).


4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

rasfat intre fete? frumoase accesorii!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa hehe - dap:)

Gianina spunea... [Raspunde]

E superba papusica...felicitari,acum are cu ce se aranja...iti doresc sa ai spor si inspiratie si sa-i faci si toalete...
Am si eu o papusica deosebita,care e a mea,nu a fetitei mele si care e deosebita,o s-o pun si eu la mine intr-o zi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Abia astept sa o vad:D!! Mie imi plac jucariile.. au ceva .. ceva special in ale (bine nu chiar toate... lol).

Trimiteți un comentariu