marți, 8 mai 2012

Premiu concurs "Daruim de Dragobete" si inca ceva :)


copilarim
Buna:)!!

Am pastrat un trio foarte vesel si frumos - surprins in natura! In februarie m-am alaturat acestui concurs Daruim de Dragobete – concurs de creatie pentru copii (pe Casuta Copiilor) si am avut placerea sa descopar foarte multe lucrari minunate. Printre castigatori s-au numarat Eduard si Denissa - frate si sora :D. Doi copilasi foarte talentati si care efectiv m-au uimit cu lucrarile realizate. 
Mi-a placut foarte mult aceasta provocare care mi-a fost adresata de mamica lui - Alina (da surioara mai mare care se da in leagan:P) si desi trebuie sa recunosc ca a durat ceva (mult) mai mult decat aveam eu de gand sa dureze am reusit sa fac avatarele si cate un orar pentru fiecare:D. 
La avatarul Alinei am avut o intamplare care acum mi se pare oarecum amuzanta: cand sa termin de colorat leaganul s-a ... inchis programul si nu am apucat sa salvez.. Apoi, ca un facut, o minune: am reusit sa refac avatarul la care lucrasem initial foarte mult... in timp record si mi-a iesit chiar mai frumos:D!!

Ma bucur ca le plac - asta este cea mai mare bucurie a mea:)! Alina  a fost mai harnica decat mine si a scris depre ele aici:  Premii concurs Daruim de Dragobete si aici Noul meu Avatar (multumesc:P)!!!

copilarim copilarim

copilarim  copilarim


Pe curand:)!!



2 comments :

vavaly spunea... [Raspunde]

Ca tot ceea ce faci tu si acestea sunt foarte frumoase si reusite. Sunt sigura ca mamica Alina , alaturi de minunatii ei copii , s-au bucurat nespus la vederea lor.

copilarim spunea... [Raspunde]

@vavaly :) iti multumesc mult Vali!! :*

Trimiteți un comentariu