duminică, 6 mai 2012

Dulapior din carton - tutorial


copilarim.blogspot.com
Hello!!
Ce am facaut eu mai bine de trei zile? Un dulapior din carton. 
Tema lunii mai la Revista Atelierul este knock off .. sau plagiat/copiat. O tema care da de gandit... unora. Altora nu le pasa asa ca.. :).
Ideea a fost sa incerc sa reproduc acasa ceva ce as putea sa cumpar din magazin. Nu am reusit.. adica nu am reusit sa copiez, dar m-am inspirat. Ideea sa fac un astfel de dulapior mi-a venit cand am primit 4 astfel de dulapioare. Mi s-au parut foarte usor de asamblat, practice si dragute. Din pacate nu am mai gasit asa ca de un timp imi incoltise ideea sa incerc sa fac si eu ceva de gen. Deci.. nu este copiat este inspirat:D. Asta ca sa fim clari.Haha.
Materialele folosite au fost reciclate in proportie de 85% - cutii de carton. Am cumparat niste coli maro si albe - ultimele lucioase... Am mai folosit banda adeziva, creion, creioane colorate si capsator. Oricum aveti tutorialul complet publicat in revista si il puteti citi integral aici: Tutorial: Dulăpior din carton (”knock off”)

alaturi de sursa de inspiratie in dreapta


cu noii locatari;))

proaspat terminat;)

8 comments :

Unknown spunea... [Raspunde]

FRUMOS, INGENIOS, si a picat la fix, provocarea! :)
Mai zilele trecute am fost in hipermarket si am vazut o cutie din carton, asemanatoare cu cea prezentata de tine, mi-a incoltit in minte ideea de a face un dulapior - depozit din cutii acasa, asa ca draga Rux, gand la gand cu bucurie :)
Am sa incerc, sper sa si reusesc!
Felicitari!

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

e frumos dulapiorul tau pentru ca se vad pasiunea cu care ai lucrat, modelul propriu, desenele realizate de mana si...noii locatari. te felicit pentru un asemenea tutorial, cred ca voi incerca si eu.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Monica Andrei Monica sa stii ca satisfactia cand il faci si e gata e enorma. Mie mi se pare foarte bun mai ales pentru lucrarile usoare:D. e cam de 10 ori mai ieftin decat cele din comert, unde mai pui ca il faci tu in functie de dimensiunile dorite:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa chiar te rog... sunt sigura ca va iesi minunat :D

Amy spunea... [Raspunde]

Foarte tare! Daca nu citeam comentariile as fi avut impresia ca este in miniatura, din cutii de chibrituri. Ceva de genu' am si eu pe casuta copiilor, inspirat (sau copiat? ca prea se confunda usor acesti termeni)de pe net. :)

vavaly spunea... [Raspunde]

Deci asa arata dulapiorul la care mestereai zilele trecute... Bravooo! E minunat si mai ales practic. Stiu eu ce zic cand ca , desi pare usor sa faci ce au facut altii, nu este asa deloc. Dau fuga sa citesc articolul din revista.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Amy

depinde Amy, poate fi si o reproducere si o chestie noua inspirata de altceva.. deobicei copiere e asociat cu furt si la tine nu e cazul:D

e mare:) hihihih

ps: si eu faceam din cutiile de chibrituri diverse cand eram mici.. pe atunci nu aveam de unde sa ma inspir asa ca :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@vavaly Dap - el este;)). pare foarte usor si cand te apuci tu... apoi iti dai seama ca a trecut o ora... si acele ceasului se tot invart si parca nu mai termini.. haha. Dar eu zic ca se merita:D
Sper ca ti-a placut articolul;)

Trimiteți un comentariu