sâmbătă, 5 mai 2012

Tom si Jerry - Pup on a Picnic

Buna!!
Am ajuns la episodul 91 cu Tom si Jerry - Pup on a Picnic. Acesta a aparut in 30 aprilie 1955, desi a fost conceput in 1953. Se pare ca se potriveste perfect cu vremea de afara... soare, frumos!! Asa ca.. haideti la un picnic:)!
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui   Scott Bradley.




Tom si Jerry - Pup on a Picnic 

video via  youtube


Rezumat
Spike vrea sa mearga impreuna cu fiul sau Tyke la picnic. Pregateste de zor cosuletul cand apar in goana Tom si Jerry. Cel din urma se ascunde in cosul celor doi catei, in timp ce motanul incearca sa il gaseasca printre bunatati, dar se retrage cand Spike  isi face aparitia.
Tatal si fiul gasesc un loc minunat in livada, la umbra unui mar. Urmeaza o intreaga aventura ce ii are protagonisti pe Jerry pe post de sandwitch umblator si Tom incercand din rasputeri sa il prinda pe soricel.
Cand in sfarsit il "pescuieste" din cos, mai multe furnicute in sir indian ii strica planul si il salveaza pe soricel:)). Mi-a placut foarte mult imaginea de mai sus cu muuulte mere:)).
Pe curand!!

2 comments :

Sara spunea... [Raspunde]

Mulțumesc! Deși la noi plouă, nu se potrivește cu picnicul... Dar mi s-a potrivit mie, oricum... :) M-am amuzat...
Weekend de poveste, dragă Rux!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Sara

iti multumesc mult draga mea! si eu iti doresc sa ai weekend minunat (atat cat a mai ramas din el:D). ca sa vezi cum e cu vremea asta! la mine e soare si cald si la tine ploua. Nu ma mira... din contra mi-am amintit ca eram odata la Bucuresti la o prietena si unde statea ea era soare si frumos afara. M-am urcat in autobuz... si cand am ajuns in partea cealalta a orasului... NINGEA si era friiiig. :)

Trimiteți un comentariu