sâmbătă, 26 mai 2012

Tom si Jerry - Tom and Chérie

Buna!!
Avem portia de final de saptamana de animat:D!! Astazi ne uitam la episodul 94 cu Tom si Jerry - Tom and Chérie. Acesta a aparut in 9 septembrie 1955.Pentru francofoni va fi zic eu un prilej de amuzament in plus;)).
Produs de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley.Tom si Jerry - Tom and Chérie

video via  youtube


Rezumat
Jerry - este amorezat de Lilly o soricica extrem de draguta si cocheta. Ii scrie scrisori de dragoste si le trimite prin Tuffy - invatacelul sau. Tuffy invata sa devina muschetar (un muschetar trebuie sa fie curajos, ascultator si curajos...). Asadar soricelul pleaca voiniceste si il infrunta pe Tom.
Dupa multe peripetii ajunge la Lilly si ii inmaneaza acesteia scrisoarea.. La randul ei frumoasa Lilly ii ofera o alta scrisoare. Dupa mai multe schimburi Jerry primeste o misiva in care era anuntat ca "dragostea s-a terminat". Asadar Tuffy primeste o scrisoare pentru Marie.. o alta iubire a lui Jerry.. Si bineinteles o noua provocare din partea lui Tom...  oare mai accepta?:))

0 comments :

Trimiteți un comentariu