luni, 28 mai 2012

Copilarim in imagini

Buna!!

Acum mai bine de 2 ani aparea prima versiune a blogului... Doua fete printre flori. Uneori este bine sa te opresti putin si sa te uiti in urma ca sa iti amintesti de unde ai pornit, pe unde ai poposit - asa si noi astazi! Facem o calatorie virtuala printre layouturile Copilarim.

Deobicei cand incep un astfel de proiect stabilesc de la inceput cateva criterii. Aici nu imi amintesc sigur care era planul de baza.. Sa nu mai schimb layoutul, sa il schimb doar cand se schimba anotimpul... Cred ca ultima varianta. Oricum am ajuns sa il schimbam in fiecare luna si pentru mine este cea mai draga provocare.

Fiecare dintre layouturi spune o poveste - fie ca subiectul este legat strict de luna pe care urmeaza sa o ilustreze ( un eveniment din luna respectiva, o caracteristica a acelei luni etc) sau nu neaparat. Am avut si un layout in care am integrat 2 personaje indragite pentru ca am primit aceasta sugestie:D!


Copilarim este blogul care isi schimba hainutele lunar si va asteapta in fiecare luna cu o poveste noua pe care sa o descoperiti, in care sa evadati :). Iata si "capitolele" scrise, sau mai bine spus desenate pana acum, urmand sa actualizez lista periodic:

2010-2011 
- Copilarim in imagini 2010-2011
Copilarim in imagini 2010-2011(click pentru a citi articolele)

2012
Copilarim in imagini 2012
Copilarim in imagini 2012 (click pentru a citi articolele)


2013
Copilarim in imagini 2013
 Copilarim in imagini 2013 (click pentru a citi articolele)


2015-2017
- Copilarim in imagini 2014-2017
Copilarim in imagini 2014-2017 (click pentru a citi articolele)

2018
Hei, Vara!

Toata grafica este conceputa si realizata de mine (Rux). In unele cazuri am folosit cateva "brush-uri" din programul Adobe Photoshop (de exemplu floricelele din mai 2012), sau am realizat brushuri pornind de la un desen care mi-a placut (de exemplu pantera roz - februarie 2012), dar in general prefer sa imi fac singura chiar si brushurile (elemente care se regasesc intr-un layout - de exemplu colectia de fulgi realizata in decembrie 2011).

Photobucket

Care este varianta voastra preferata si de ce? V-ar placea sa regasiti o anumita tema pr blogul nostru? Poate o convingem impreuna pe Rha sa realizeze si ea un desen! (desi nu recunoaste deseneaza foarte frumos:D) 
Pe curand!

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Buna dragelor :)
Varianta mea preferata...absolut toate hainutele sunt minunate:)"De ce?"-Pentru ca fiecare desen al tau ma face sa zambesc in timp ce calatoresc in lumea copilariei :)
O tema...povesti si basme romanesti si personajele lor:):)
Pentru Rha:te invidiez ca desenezi foarte frumos :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@micaela gh Wow - superba tema Micaela! Sigur voi tine cont de ea. Voi incerca ceva de Vladimir Colin:D - ador povestile lui... ;)
Iti multumesc:D (si din partea lui Ra ca ea nu poate comenta momentan pe blog.. probleme de net..lol).

Trimiteți un comentariu