joi, 3 mai 2012

Provocari Verzi la cea de-a patra tema..


Da! Am ajuns la cea de-a patra provocare! Nu imi vine sa cred cand si cum a trecut timpul:). Practic este primul trimestru de activitate si raspunsul pe care l-am primit de fiecare data din partea prietenilor nostri care s-a alaturat cu lucrari .. wow. Efectiv mi-a umplut inima de bucurie.
Luna aceasta Ramona s-a gandit la o tema inspirationala. Ne-a pus pe noi ca echipa, si pe voi ca si concurenti in fata unor fotografii inspirationale (gasiti link-uri catre creatorii lor in articolul provocarii). Despre idee in sine si reguli de desfasurare a provocarii si premii, bineinteles, veti gasi mai multe pe site-ul Provocarilor Verzi - e de ajuns sa apasati pe poza din stanga.. 
Lucrarile cu care am incercat sa va inspiram sunt acestea:
by Rha

by Rux
 Si va vom povesti despre fiecare pe parcursul acestei luni. Dar pana atunci va invitam si pe voi la provocare - suntem foarte curioase... ce ne veti pregati:D. Si.. acestea fiind spuse, ma intorc la un proiect pe care sper sa il pot termina cat mai curand;)).

8 comments :

AlinaS. spunea... [Raspunde]

Multumim de provocare!
Imi place foarte mult schimbarea de pe blog!
pup

copilarim spunea... [Raspunde]

@AlinaS.

ma bucur ca iti plac atat provocarea cat si noile hainute ale blogului;))

C.L.M. spunea... [Raspunde]

omg! Cat e de dragut blogul:D

ghemulet spunea... [Raspunde]

am o idee super grozava pentru provocarea asta...sper sa apuc sa o pun in practica si sa iasa..sper sper...ideea voastra este suuuuper

copilarim spunea... [Raspunde]

@C.L.M.

ma bucur ca iti place:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet abia asteptam sa vedem;))

vavaly spunea... [Raspunde]

Creatia ta este ca intotdeauna deosebit de artistica si de bine lucrata, nici nu zici ca e facuta dintr un pet. Acum intrebarea mea catre mine este: eu ce mai fac? :)) cosulet am facut data trecuta... Ei, deja am niste idei, sa vedem care iese prima la suprafata.

copilarim spunea... [Raspunde]

@vavaly Vali sa scrii ca Ralu chiar mi-a zis! Ei.. sa vedem acum Vali, abia a facut cosuletul:) - cand o vedea sticle iar:))

abia asteptam sa vedem rezultatul!

Trimiteți un comentariu