marți, 5 februarie 2013

A inceput vALLuntar, editia a 2-a

Imi doresc un copac si iubesc sa citesc. Timp nu am mai de nimic, dar.. imi fac mai ales cand am asa o motivatie! A inceput vALLuntar editia a doua si ma voi inscrie si eu:). 

Imi place foarte mult ideea noii campanii! Inainte sa urmez pasii sa ma inscriu va las cateva dintre articolele (recenzii) pe care le-am facut anul trecut si bineinteles comunicatul oficial de promovare al evenimentului.

Eu abia astept! Este o ocazie minunata de a-mi face vrand nevrand timp pentru citit, de a imi face un cadou meritat (sa evadez in carte) si ... aer curat:D. Da, vreau un copac, sau mai multi... asa ca sa ma cititi va rog si sustineti.

Ce am scris si citit in campania vALLuntar in 2012:

Cartea mea "calatoare" care .. calatoreste, bineinteles:

Un interviu inedit cu autorul unor carti extraodinar de placute:

Si bineinteles am scris si despre un eveniment important in care editura a fost implicata:


Campania vALLuntar, ediţia a II-a: bloggerii citesc şi plantează copaci cu sprijinul ROMSILVA

Grupul Editorial ALL lansează ediţia a doua a campaniei online vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” prin care încurajează lectura şi voluntariatul. Campania este sprijinită de ROMSILVA.

Anul acesta bloggerii participanţi în campanie vor primi câte un copac pentru fiecare 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul lor la o carte ALL.

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL pune gratuit la dispoziţia fiecărui bloggerilor câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. Ei trebuie să o citească şi să îşi scrie părerea despre carte pe blogul personal.
Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.

“Suntem foarte entuziasmaţi în legătură cu vALLuntar. Atât pentru succesul mare pe care l-a avut prima ediţie, cât şi pentru componenta nouă pe care am adăugat-o anul acesta. Credem că este responsabilitatea noastră ca editura să plantăm copaci şi acesta a fost motivul pentru care am decis că la a doua ediţie obiectul voluntariatului să fie plantarea de copaci. Vă aşteptăm şi vă invităm la citit, la plantat, la promovat lectura şi voluntariatul în număr cât mai mare!”, a declarat CEO-ul Grupului Editorial ALL, Mario De Mezzo, care are o experienţă de opt ani ca fundraiser.

Mai multe despre campanie şi modalitatea de participare puteţi citi pe ALLCafe.ro, blogul Grupului Editorial ALL. Informaţii despre desfăşurarea campaniei se vor regăsi şi pe paginile noastre de Facebook Editura ALL şi Strada Ficţiunii, pe grupul de Facebook vALLuntar sau pe Twitter, folosind hashtagul #vALLuntar.

Campania se desfăşoară în perioada 4 februarie - 7 aprilie după cum urmează:
4 -17 februarie - înscrierea în campanie
18 - 24 februarie - trimiterea cărţilor
24 februarie - 23 martie - lectură şi recenzie
25 martie - 7 aprilie - plantarea copacilor

În prima ediţie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de cărţi şi s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipă de angajaţi ALL a facut voluntariat în două centre alese de bloggeri: Hospice şi Policy Center for Roma and Minorities).

Partener Social Media:
Blogal Initiative

Parteneri Media:
Metropotam, 9am, Şapte Seri, Green-Report, Income Magazine, Hotcity, Cariere Online,
LiterNet, MediaBrief


Pentru mai multe detalii despre cum va puteti inscrie si participa accesati blogul editurii: Regulament campanie vALLuntar, ediţia a doua.

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Mi-amintesc prima editie, m-am bucurat de voluntariatul tau, te-am sustinut, am citit cartea calatoare....e timpul sa te urmez in voluntariat, iar daca e vorba de copaci plantati, mi-as dori sa plantez macar unul <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa
ce ma bucur, chiar voiam sa te intreb daca nu te alaturi si tu campaniei:D

Trimiteți un comentariu