sâmbătă, 23 februarie 2013

Dodo (schita)

Pe Dodo nu il prea prind sa stea model... Adica sta, sa fim intelesi - la poze. Are niste figuri de te lasa masca... sau te tavalesti de ras.
Cand i-am luat costumasul de Craciunel acum vreo 6 ani m-am trezit cu niste figuri de-alea serioase spre nici nu stiu cum sa le descriu.. "suferinta de dragul creatiei". Daca pana sa il asez in decorul perfect (pe o paturica imprimata cu un catel - decor de iarna) a stat foarte relaxat si stiti voi cu figura aia de o au cainii de parca ar rade, cand m-am pus sa fac poze in decorul aranjat a inceput subit "sa sufere". Concluzia prietenilor a fost ca "chinui" cainele... =)).
Ei da... Dodo adora hainuta aceea si este una din preferatele lui, dar ce sa ne facem cu pozatul artistic.
Revenind la schita.... am avut norocul sa il prind cateva secunde nemiscat  si sa trag cateva liniute cu "moaca din dotare" (asa-i ca e "iubibil"?:P).

Am programat maine la 11 o recenzie foarte faina. Va astept sa comentati :D - sunt extrem de entuziasmata (copacel scrie pe mine:P).

2 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Da,da, DOx2 e iubibil daca arata ca in poza.E f. simpatic, cu urechile lui blegute si cu ciuful din varful capului...Va pupic pe amandoi

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi asa e... si cum il prind cum ii aplic o doza de iubire... dupa care el evident se refugiaza:)).

Dar nu ma pot abtine sa nu il "jumulesc" asa putin.
Iti multumim :)!! :*

Trimiteți un comentariu