luni, 25 februarie 2013

"Iarna"

Iarna... se aprope de sfarsit. Anul acesta a fost ca niciodata... n-am simtit zapada scartaind sub ghete.. Fulgii m-au amagit de 4 ori cum ca s-ar intampla minunea si ma voi bucura alaturi de Dodo prin nameti.. si inca de vreo 2-3 au trecut asa rapid doar ca sa imi faca in ciuda.

Mi se pare ciudat - chiar asa nicioadata nu a fost. Mai sunt cateva zile si incepe primavara:). Incepe martie - luna mea:). 

Pana atunci vreau sa va arat o felicitare pe care eu o ador!! Am realizat-o cu materiale primite de la Mihaela (cu ocazia participarii la concursul Bradul de Craciun) pe tema propusa la alt concurs, organizat tot de Activitati Creative: Iarna.

Experienta realizarii acestei felicitari .... hmm mi-am demonstrat ca pot face anumite lucruri si fara ustensile profesionale:D. Vazusem la un moment dat niste felicitari absolut minunate ( realizate cu tot felul de stante si aparate sofisticate) si cum ma gandeam eu intr-o zi la zapada mi-a cazut privirea pe materialele trimise de Mihaela: o coala bleumarin texturata, unele albe emboasate (am folosit una), multi fulgi perforati si cateva forme de oameni de zapada si brazi decupati.  Si... la final, dupa munca de convingere cu un cutter si forfecuta s-a produs partea cea mai dificila, decupatul... dupa care s-a scris povestea.



Am mai folosit: crete, pixuri cu gel, lipici, lipici cu sclipici... si multa voie buna:D. Sper sa va placa si voua!!

O voi inscrie si la provocarea #35 Anything goes de la LiaStampz am realizat ca nu am mai participat de mult si chiar mi-era dor :D.

6 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Foarte frumoasa ti-a iesit aceasta felicitare.Imi place mult cum se pliaza si materialele folosite. E super! pupici!

Alex spunea... [Raspunde]

Este superba !!!
Imi place tare mult !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi si mie imi place foarte mult genul acesta :D - sigur voi mai face, gasesc eu o modalitate eficienta de decupare:P
pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexander ma bucur;)
merci!!

Cely spunea... [Raspunde]

super super super cute! thanks for playing with us this week at lia stampz!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cely
i am glad you like it Cely!!
Hugs:)

Trimiteți un comentariu