duminică, 3 februarie 2013

Premii, daruri si balconul:D


Cam asa de frumos este la mine pe balcon:). Am avut ajutor de la Rha cand am facut curatenie - m-a ajutat sa schimb siliconulde langa geam, a lipit placi micute pe perete ca izolam sa nu mai fie probleme - nici nu a mai fost nevoie sa dau cu lavabila. Geamurile le-am spalat atat cat se poate (pe exterior s-au patat de la ce se arunca de la etajele superioare.... asta e, educatia).Dar inauntru, asa micut cat e, e tare frumos. Luni vreau sa fac putina ordine, sa mai spal putin pervazul si sa matur (am o maturica mica-mica) la flori.
Si ca in imaginea de mai sus arata in stanga:D. Mos Martinul este de la Adriana, Fetita am primit-o in dar de la Amy. Vazuta din stanga cu diverse in ea o am amintire din 96 de la Homorod, cand am fost intr-o tabara cu ansamblul comunitatii elene din Pitesti. A fost o perioada foarte frumoasa in care am dansat dansuri populare grecesti si chiar facut cateva lectii de greaca:). Omu; de zapada imi este foarte drag - il am de cand eram micuta;). 
Si florile au fiecare povestea ei - prima cea mare, este a lui Buni (era micuta cand a primit-o, acum e enorma). Copaceii din spate sunt mamica si copil. Prima planta pe care am cumparat-o in liceu - o ador. In fata, vasul cu verde, o floricica draguta care a calatorit tocmai din germania. Urmatoarea este o violeta, apoi un clopotel si in cele din urma steluta.

Decoshop a implinit un an de activitate si a organizat un concurs... la care am reusit sa ratez partea creativa ... da noroc ca nu am fost singura (muhahahaha si Oana a bifat cu gratie aceasta ratare:( - umor a la Rux). Totusi, domnul random, cum i se mai spune, m-a ales dintre cei care au promovat evenimentul si am castigat premiile frumoase de mai sus: un suport realizat din ciuperca de copac decorata cu servetel...How cool is that??? Daca va place vizitati magazinul si puteti comanda si gata facute, dar si materie prima sa realizati singuri minunatii. Si am primit si doua tegole micute decorate de iarna, ca sa imi mai treaca dorul de zapada:D.



La final va las cu cele doua decoratiuni pe lemn primite in dar anul trecut si care "strajuiesc pervazul la balcon - una in coltul din stanga, cealalta in coltul din dreapta... ah.. in colajul de mai jos sunt puse exact invers :D. Le-am facut doua suporturi pe care se sprijina (evident sunt foarte mandra de mica mea inventie.. :D).
Va doresc Duminica placuta:)!

11 comments :

Angi spunea... [Raspunde]

Frumos balconas! imi place ca ti sunt dragi florile. Si mie imi plac. Eu stau la casa si am multe ghivece ,mai multe mari.Imi place si cum ai decorat cu premii si cadouri...Super!Pupici!

Gianina spunea... [Raspunde]

Frumos balcon ai,in care sa-ti tii minunatele amintiri!
Si eu a ramas in urma cu niste postari.

ghemulet spunea... [Raspunde]

Un loc minunat in care sa te relaxezi sau sa mesteresti cate ceva...De cum intri cred ca zambetul iti este asternut instant pe chip

ghemulet spunea... [Raspunde]

Un loc minunat in care sa te relaxezi sau sa mesteresti cate ceva...De cum intri cred ca zambetul iti este asternut instant pe chip

copilarim spunea... [Raspunde]

@Angi
ce fain !!! Si eu am avut foarte multe:) dar... na:P. POluarea si-a spus cuvantul. Au ramas supravietuitoarele:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina da:) am cateva lucrusoare pe care le-am pus in balcon:D.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet nu prea e loc de mesterit, dar da imi incarc mereu bateriile:). O sa mai pun poze ca sa vezi ce micut e:P

Alex spunea... [Raspunde]

Wow !!!
Cate daruri !!!!
Si florile de asemenea sunt interesante !!!
Imi plac mult florile ( nu stiu de ce , dar imi plac)..........Imi place mult noul Layout !!!.....As vrea si eu sa imi schimb imagine de la blog .. aceea ijn care sunt euu !!! ........Rux imi faci si mie una cu mine si o felcitare in mana sau ceva ???

copilarim spunea... [Raspunde]

@Catalin Codret Merci Catalin!

Pana nu ajung la zi cu restantele si nu termin toate proiectele in lucru nu ma pot angaja la niciun proiect nou.
Imi pare rau. :(

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

vin si eu sa ma relaxez intr-un asa loc pozitiv!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa
relax... take it eeeasy :))

Trimiteți un comentariu