vineri, 22 februarie 2013

Snururi de martisor - partea a V a

Iata ca am ajuns si la sfarsitul primei serii:)! Sper ca v-au placut si m-as bucura sa stiu care va plac mai mult!

Cele doua pe care vi le voi arata mai jos le-am grupat pentru ca sunt amandoua lucrate cu doar 4 fire ( de acril). Relativ (ca miscare si executie) se lucreaza usor. Doar relativ. M-am gandit eu ca precis va merge mai repede dar nu este chiar asa. In primul rand tensiunea in care trebuie sa stea pentru a iesi frumos lucrul necesita o mai mare atentie. In al doilea rand timpul de executie este cam acelasi.

Unul dintre ele are si un element decorativ - un nasturel, pe care il aveam la indemana. Eram curioasa cum ar arata daca adaug ceva. L-am folosit si pentru ca avea 4 gauri - perfect pentru cele 4 fire.


Bratara cu nasture are aproximativ 20cm lungime (17cm cu bucla de inchidere) si 10cm capetele.Diametrul este de 3mm (si este mai grosuta decat cealalta ). Seamana mai bine cu snurul clasic.


Cea de-a doua (lucrata in alt stil) are 18cm (cu bucla), 15.5cm fara bucla si capetele au 16 cm (sunt luuungi:P si mi se pare ca arata asa fain:P). Are aproape 3mm  si probabil ca pare mult mai subtire decat surata ei si pentru ca are 4 laturi (prin sectiune ar rezulta un patrat si nu un cerc:D).

Intre timp am reusit sa fac primul model si cu fir de bumbac;)). E subtire - subtire si tare dragut.. dar despre aceasta vom vorbi alta data. Nu uitati sa imi spuneti care v-a placut mai mult:)

4 comments :

ileana-carmen spunea... [Raspunde]

Imi plac ambele modele. Sincer, cred ca ai lucrat mult la ele insa cred ca merita pentru ca sunt frumoase si 1 Martie trebuie sa ne surprinda intotdeauna cu ceva nou si frumos.

copilarim spunea... [Raspunde]

@ileana-carmenma bucur ca iti plac:)
Ma gandeam initial dupa ce le-am facut pe cele de 16 sau 8 ca la cele de 4 trebuie sa se lucreze mai usor. Ingurul avantaj este ca suportul nu trebuie miscat... dar tensiunea in care trebuie tinut snurul este mult mai sensibila.
Imi pare rau ca nu le-am descoperit mai repede... Mi-ar fi placut sa pot face mai multe, sa le daruiesc:P.

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Foarte dragute toate toate toate :)Mult spor in continuare!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh merci mult :)

Trimiteți un comentariu