luni, 1 iulie 2013

Tema 17 - Provocari Verzi

Tema 17 la Provocari Verzi a fost propusa de Rha. Mi-a placut foarte mult si am reusit sa termin proiectul la timp. Va voi povesti mai multe cand voi reusi sa fac si poze... am doar 1 pe care am facut-o cu telefonul:D. Oh.. da. Am cardul de memorie la aparat FULL si... trebuie sa il si goleasca cineva.
In imaginea reprezentativa am folosit o fotografie din calatoriile parintilor. :D Evident ca pentru mine facusera poza.. hihihihi. Sper sa va placa.

Eu mi-am facut din fire vacute. Iar fetrul si nasturii sunt cat se poate de 3R! Sticlele mele de lapte acum pot sta linistite - nu vor fi confundate cu alte sticle din camara, atunci cand vor fi goale.;)) M-am gandit tare mult cum sa le ornez si mi s-a parut cea mai buna idee (pentru mine cel puti).

Si oferim si premii. Un kit de felicitare si un avatar personalizat. Iata si provocarea: Tema #17 "Sticle de sticla"

NOTA: premiile la provocarile din mai si iunie vor fi expediate dupa 24 iulie cel tarziu, deci cam odata cu cel (kit-ul de felicitari) de luna aceasta. Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru evenimentul de luna aceasta si nu vreau sa lucrez in forta premiile pentru voi. Va multumesc mult pentru intelegere si promit sa ma revansez:).

2 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

draguuuut!

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D da! si am vreo 2 -3 sticle ochite pentru a fi pictate. Sper sa nu dispara intre timp ca acum chiar nu am cum sa ma ocup de ele.

Trimiteți un comentariu