joi, 4 februarie 2016

Un Fluture pe Curcubeu



Va povesteam marti despre calatoria magica inceputa anul acesta pe provocari Verzi. Avem o harta cu indicii si ne aflam pe urmele Zanei Verde Fluturas. Primul indiciu a fost capace de PET



Povestea scrisa de mine incepe tot cu o cutie [de bijuterii, sau alte mici comori] creata din capac de pet, dar, spre deosebire de Rha, eu am ales niste capace mult mai mari. Mi-au placut foarte mult pentru ca sunt transparente.

Am ales ca pe unul dintre capace sa cos un fluture - in tehnica stringart. V-am mai povestit despre acest model aici.


De jur imprejurul capacelor am crosetat o margine in culorile curcubeului ( nu se vede foarte clar pentru ca cel putin verdele si galbenul sunt foarte deschise). Am creat astfel si spatiu pentru a putea pastra in interior diferite mici amintiri.




Cand am creat decoratiunea m-am gandit si la acele "brose"... nu stiu exact cum se numeau - acele obiecte pe care le foloseau diferite personaje animate ca sa se transforme in eroi (Sailor Moon, Lidia). Mi-ar fi placut o oglinjoara autocolanta - sa o lipesc in interior. Cine stie, poate pe viitor.


Mie imi place tare mult cum a iesit decoratiunea. Pentru a inchide cutiuta am folosit patru fire de acril prinse fundita ( ramase de la paturici).


In ultima poza am utilizat intentionat blitul pentru a evidentia cele doua nuante de verde foolosite pentru aripi. Fluturele re un aspect 3D si, pentru ca am lucrat cat am putut de frumos si pe spate (doar 2-3 noduri micute), decoratiunea arata frumos din orice unghi e privita. De fapt.... nu eu am zis lucrul acesta, ci cei care au vazut-o de aproape si nu au stiut ca in interior este spatele lucrului.





*
Noi deja lucram la indiciul numarul 2: Aripi de fluturas. Oare cum va continua povestea ? :)
http://www.provocariverzi.ro/2016/02/tema-40-aripi-de-fluturas.html
(1-25 februarie 23:55)

5 comments :

Simona spunea... [Raspunde]

Cât de frumoasă e cutiuța! De fluturaș, nici nu mai vorbesc! Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Simona iti multumesc. Si mie imi e draga :). Ma tot uit la ea si o intorc pe toate partile. Ma gandesc sa mai fac inca una :P. Mai am doua capace ;).
Pupici

Simona spunea... [Raspunde]

Pupici!

Unknown spunea... [Raspunde]

superb! Bravo!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Monica Andrei ma bucur mult ca iti place!!! Merci :)

Trimiteți un comentariu