vineri, 19 mai 2017

Tutoriale @ Revista Atelierul - 2016-

-tutorial " unicornul curcubeu "-
Buuuuna!!

🍒 Ciresele de pe tort sunt, deocamdata, tutorialele de anul trecut. Da, stiu, este cazul sa ma mobilizez pentru ca, in ritmul acesta, ma gaseste jumatatea anului fara niciun articol redactat in revista... Si, eu stiu, poate ca v-o fi dor sa ma vedeti si pe acolo 😜. Gluma, gluma, dar, cat se poate de serios acum, abia astept sa reusesc sa imi recuperez timpul de creatie suficient de mult incat sa pot sa ma ocup asa cum as vrea de proiecte.
In 2016 am inceput cu bijuterii inimoase (o parte din materia prima fiind chiar modelata din aluat - stiti voi, tema de luna aceasta de pe Provocari Verzi) si a continuat cu decoratiuni din aluat (de ce s-o fi modificat in titlu cu lut... ?! - abia acum am observat 😯😱😳 e tot cu aluat, sa stiti!).
Am reusit (in sfarsit) sa public tutorialul unicornului. Cu un an in urma povestisem despre masinuta creata de Oana, pornind de la un desen si ramasesem datoare cu transformarea desenului realizat de Bianca intr-un Unicorn Curcubeu. Revazand acest tutorial am realizat ca nu v-am povestit inca despre cutiuta special realizata pentru el, printre altele.😁
A urmat un tutorial realizat de Ileana-Carmen care face de fiecare data minuni din hartie! Siiii, asa ca de final de an, o coronita pentru pomul de Craciun, in acelasi timp si premiu oferit la concursul nostru anual 🌲.
Dar iata mai jos, cum arata mozaicul tutorialelor realizate si publicate in 2016:





Lista tutorialelor publicate in Revista Atelierul in 2016:
Daca doriti sa cititi si alte articole publicate in Revista Atelierul, sau legate de activitatea mea in Revista le puteti gasi accesand pagina  Revista Atelierul - Articole.

2 comments :

Zina spunea... [Raspunde]

Îmi place unicornul, am o pasiune pentru acest animal imaginar (sau nu?!). Am și o broșă-unicorn. ☺

copilarim spunea... [Raspunde]

@Zina si mie imi place foarte mult!! <3

Trimiteți un comentariu