vineri, 19 mai 2017

Tutoriale @ Revista Atelierul

 🔑 Si iata cateva chei care pot descuia proiecte interesante!! Le gasiti pe toate mai jos, in colectiile de tutoriale publicate in Revista Atelierul 🎉.

Le multumesc tuturor creatorilor minunati care au trimis la randul lor tutoriale (stiti unde ma gasiti daca vreti sa mai realizam un articol frumos in paginile Revistei 😌) si voua pentru ca ne cititi si ne sustineti activitatea lasand feed-back, trimitand poze cu creatiile voastre inspirate de tutoriale si pentru sugestiile referitoare la ce tutorale v-ar placea sa gasiti in revista pe viitor (imi puteti scrie prin cometarii la articol, sau pe mail! 💖).
Lista cu tutoriale va fi actualizata pe masura ce se va publica unul nou in paginile revistei (asa ca nu ezitati sa reveniti aici, pentru noutati). Am grupat articolele pe ani, pentru a putea avea o imagine de ansamblu cat mai frumoasa si clara! Lectura placuta!! 💓
Articole:



🔑  Tutoriale @ Revista Atelierul - 2014-


🔑  Tutoriale @ Revista Atelierul - 2015 - 


🔑  Tutoriale @ Revista Atelierul - 2016 -


  
🔑  Tutoriale @ Revista Atelierul 2018 -
 - in curand
 



Daca doriti sa cititi si alte articole publicate in Revista Atelierul, sau legate de activitatea mea in Revista le puteti gasi accesand pagina  Revista Atelierul - Articole.

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

<3 wau ce de tutoriale <3
Esti ca o albinuta numai ca tu ai adunat aici multe minunatii :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh e un stup cu mule albinute :D. Si sper sa se ma adune borcanase cu delicatese pe raftuletele hexagonale ;)).
Pupici cu draaag!!! :D

Trimiteți un comentariu