luni, 4 decembrie 2017

#04. Blythe, rochita verde, ursuletul si bradutul.


Buna! Va vine sa credeti ca deja... peste doua zile, vine Mos Nicolae? 👢👢 Mi-ar placea sa ninga saptamana aceasta. Sa ninga si sa pot ajunge intr-un loc unde vreau sa fac... un catel de zapada. In loc de om. Ahhh abia astept sa va povestesc despre Catelul de zapada. Urmariti Calendarul Advent din acest an si veti afla despre ce vorbesc.
Azi veti face oficial cunostinta cu Blythe (cea fara alt nume, deocamdata). Este surioara lui Hotaru si impreuna sunt primele mele papusi Blythe. I-am lucrat o rochita verde, in ton cu anotimpul si cu ochii ei minunati.


 Alaturi de ea se afla Un Ursulet Bucuros  pe care l-ati cunoscut deja. Rochiata se potriveste la Blythe (corpul articulat, subtire), dar si la Licca. Am lucrat cu fir acril, Red Heart Detroit. Am creat modelul de baza al rochitei acum un an si de atunci a realizat mai multe variatiuni.
Citeste mai departe despre rochita si descopera mai multe fotografii cu Blythe, ursuletul mititel si bradutul.




Ceea ce imi place tare mult la rochita este ca suportul de la baza ii sustine forma. Deasemenea modelul din mijloc ii permite rochiei sa treaca uspor de partea soldurilor (mai lata) si apoi sa se muleze frumos pe talie. Ar putea fi purtata si fara cordon, dar mie mi s-a parut foarte draguta ideea unui accesoriu vesel.


Cordonul este crosetat tot din fir Red Heart Detroit, Are la mijloc o steluta albastra (nasturel) si la capete margelute micute albe. Vor mai urma si alte rochite (am realizat o colectie micuta) si sper sa va faca si voua placere sa le descoperiti in Calendarul nostru Advent.



 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

 ☃☃☃☃☃☃☃☃

Editia a 8a "Impodobim Bradul"
11.11 - 11.12 (11:10 a.m)


 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Doamne, ce pozitii naturale au papusile in fotografiile tale! Excelente modele! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D avantajul corpului cu multe articulatii. :))))
Dansa este Blythe (asa se numesc papusile) - deocamdata nu iam dat un nume si poate ca nici nu o voi face. :) Ma bucur mult ca iti plac ;). Ursucul e crosetat de mine . hihih

Trimiteți un comentariu