marți, 5 decembrie 2017

#05. Colier cu fulg de nea

 

Buna! Nici daca mi-as fi propus si nu s-ar fi ca atat anul trecut, cat si acesta, in spatele celei de-a cincea fila de calendar sa se ascunda cate un premiu la concursul de Impodobim Bradul... si, mai mult, sa fie exact colierul!
Da, astazi dezvaluim unul dintre cele trei premii de la Impodobim Bradul VIII. Aveti inca timp suficiennt sa va inscrieti la concurs. Eu abia astept sa vad cu vom aseza in bradutul virtual anul acesta.


Am ales pentru colier o baza realizata cu tricotinul - dintr-un fir de acril pe care eu il indragesc foarte mult. Red Heart Detroit. Un crem cu mici insertii - absolut adorabil.
In continuarea articolului veti afla mai multe amanunte despre premiu, iar la final veti gasi o lista cu alte articole de sezon!




Fulgul meu de nea este lucrat inspirandu-ma dintr-o carte cu modele de crosetat. Mi-a placut foarte mult si l-am modificat putin ca sa se potriveasca colierului. L-am prins pe o baza crosetata de jur imprejur (pentru contrat prin culoare si forma - am preferat sa ii sustin asa forma si nu prin apretare, din mai multe motive) si l-am decorat cu margelute de nisip.

 Mi-e drag cum a iesit colierul si sper din tot sufletul sa aduca multa bucurie castigatorului sau.

*
 
Day 05 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:




Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

 ☃☃☃☃☃☃☃☃

Editia a 8a "Impodobim Bradul"
11.11 - 11.12 (11:10 a.m)


 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

4 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Este foarte frumos, Rux!
Succes participantilor!
pupici, seara faina!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella multumesc :)!! asa .. ca de iarna. Pupici :D

CARMEN spunea... [Raspunde]

daaaa, asta recunosc - fulg de nea! deosebita idee!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Ma bucur mult ca iti place ;)). Si mie miau placut fulgii acestia ii vazusem mai demult intr-o carte si voiam sa fac ghirlanda pentru nepotelul meu (asa era modelul cu ghirlanda) dar am sfarsit prin a-i adapta pentru alte lucrusoare. Lui cred ca ii voi face cu bufnite ;)).
Pupici

Trimiteți un comentariu