vineri, 9 martie 2018

BROSE - Colectia 2017


Tocmai am realizat ca probabil aceste articole vor aparea iar cu intarziere, dar este un risc pe care mi-l asum pentru ca vreau neaparat sa termin de reperat ce e de reparat si sa pot sa rasuflu linistita ca e ordine macar aici. Apoi trecem la nivelul urmator :))).
Scriu textul si fac aranjamentele la articolele pentru azi (vineri), sambata si duminica in scurte pauze din calatoria mea prin anii 2015 (sunt la final) si 2016. 😌 Din fericire am mai lucrat la ele si pe parcurs iar acum pe multe doar le verific. Am gasit o editie de Miercurea fara cuvinte (apropo de rubrica la care am scris despre brosa cu mac din povestea de azi) in care folosisem aceleasi (dar aceleasi) poze cu Dodo pe care le-am folosit in 2017 decembrie.. hahahaha. Si eram sigura ca nu povestisem inca despre ele. Si cred ca am mai facut chestia asta tot din cauza ca nu am putut verifica .... Sa revin insa la "brosele" noastre care sunt ca sa zic asa ... doar una. Un mac. Si ce mac :D

Articole publicate in 2017:


💋

4 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Your poppie creation is so cute!!
Congratulations for your talent!
Your post appeared today!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI
I love poppies <3!
Yes, I know. I was really busy this weekend to fix the problem on my older posts (I had to add again all the photos since photoshop didn't allow me to use my own photos on the blog without paying) .... so I still have one more article that will appear with delay, today and after that hopefully it we all be fixed :P)

Diana spunea... [Raspunde]

Pentru mine, "ahtiata" dupa zorzonele, brosele au ocupat mereu un loc mai putin important. Imi plac, dar... cred ca nu se potrivesc stilului meu.
Pentru cineva care nu e "mort" dupa brose s-ar putea spune ca am muuulte. :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hihihihi aflu din ce in ce mai multe lucruri interesante ;))). hihihihih :D
Si mie imi plac ;))
:*

Trimiteți un comentariu