sâmbătă, 17 martie 2018

Tegole cu trifoi cu patru foi

Buna!
Primavara e capricioasa.... poate de aia sunt si eu, intr-un fel asa. Cu mine insami mai ales.... Astazi am descoperit intamplator ca se serbeaza Sf Patrick si, pentru ca astept de nu mai putin de cinci ani ocazia asta, iata va povestesc despre cele doua tegole cu fluturasi pe care leam realizat.
Despre Good Luck from Scrapper in Romania si Lucky 3, pe care le vedeti mai jos, am povestit la vremea lor...


Tegolele cu fluturas mi-au placut tare mult. Au iesit amandoua... delicate, desi poate nu e chiar cuvantul pe care il cautam.. Nu stau foarte bine  la capitolul cuvinte (si somn) pentru ca le "manipulez" la greu (pe ele si energia de care dispun) ca sa scriu "romanul"  adica aventurile lui Sebi... de aici: SuperBlog Spring 2018. Si ca tot am adus vorba despre, voiam sa mai zic ceva... am decis (in urma unor coincidente de natura tehnica) sa scriu articolul cand "imi vine inspiratia" sa il salvez ca draft si sa il (fac) public doar cand urmeaza sa il inscriu in lista (mai spre deadline). Asa... Dar voi puteti verifica pe linkul de mai sus care mai sunt aventurile, sau va apare in bloglovin, sau pe mail... sau pur si simplu in arhiva. Merci :).

Suporturile le-am prmit in dar de la Adriana si la vremea aceea le-am decorat cu ce aveam (si puteam folosi): niste culori gen tempera, servetel plus lipici din orez si ... folie de plastic alimentare. yup.
M-am bucurat mult pentru ce a iesit ;). Era o mica "victorie" a mea. Trebuie ca le mai am puse bine intr-o cutiuta. 

Maine as vrea sa pregatesc al doilea episod din Coltul de lectura.  Tocmai am terminat de citit o carte (dar nu despre ea voi vorbi, am facut o poza din alta si aceea va fi subiectul :p) si ma gandem sa incerc sa vedem un film "intre fete"... sunt cam obosita si as dormi, dar inca nu a disparut acel sentiment apasator cu care m-am trezit de dimineata (am visat iar urat) si poate voi reusi sa il schimb cu... "Cum sa furi un milion"... Ironic. Visul meu tot cu furturi sau chestii gen avea legatura, doar ca nu parea comedie deloc.
Pe curand!!

8 comments :

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello again dear Rux!
Wow! Your Tegola are adorable and so preety!
Love the butterfly motif and how you select the colors too!
So suitable!!Your Decoupage creations are gorgeous!!
Great work!! Enjoy your evening and your weekend!Hugs!
Dimi...

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI thank you so much :*!! I am really happy that you like it :) I have many nice memories about that time when I did them :)
Hugs!! Have a wonderful weekend :*

Suzana spunea... [Raspunde]

Arata foarte frumos! Dar nu stiu semnificatai cuvantului tegola. E prima data cand aud!
Culorile sunt superbe!
O dumininica minunata, draga Rux! Pupici!

coco spunea... [Raspunde]

chiar frumoase si delicate! imi plac teribil!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu ma bucur ca iti plac :*
Suporturile pe care le-am se numesc asa. Cel putin asta era denumirea sub care le cunosc eu / mi-au fost "prezentate" (cred ca vin undeva de la tigle, dar nu sunt foarte sigura....).
Iti multumesc mult si iti doresc si eu o duminica minunata (si bogata ca la noi ca toarna intr-o veselie.. deocamdata ploaia :P)
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco ma bucur mult :) <3
Pupici!!

CARMEN spunea... [Raspunde]

dragute pungutele cu norocei! :-)
sa fie de bun augur pentru urmatoarea saptamana!
pupici. Nopate buna!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hihi merci mult :). Sa fie !!

Trimiteți un comentariu