marți, 24 aprilie 2018

Rainbow si Libelula

Buna :)
Si pentru ca zece luni trec vrei nu vrei, am zis sa sarbatoresc ziua cand o libelula alba, cum nu am mai vazut, a venit sa imi aduca un strop de bucurie....
Despre Rainbow am povestit deja putin. Pozele acelea erau facute insa inainte ca pullstring-ul (adica sforicica menita sa schimbe culoarea la ochi) sa cedeze. Dupa ce a ramas o buna bucata de vreme fixata pe ochii verzi, intr-o zi frumoasa am decis sa imi fac curaj, m-am inarmat cu surubelnita si... i-am deschis capul [ suspans ]. 

Apoi am zis ca, daca tot schimb snurul care activeaza mecanismul... sa ii adaug o fac sa isi inchida pleoapele :D si sa ii ridic putin privirea (ca prea parea abatuta initial - si nu cred ca neaparat din cauza parului hahahaha). Asa ca am pilit pe acolol T-ul... Acum as vrea candva sa incerc sa ii corectez putin pozitia ochilor ca am impresia ca unul e putin mai sus...

I-am facut deci doua pullstringuri - unul pe mov, cu margelute de toate felurile (si una din sticla mai grea care sa pastreze pozitia dorita) si unul cu roz galben si verde (in ton cu parul ei). Initial voiam sa ii fac cercei folosind niste suporturi simpatice recuperate de la ceva ... cum se numesc? Ah da, jeleuri. Dar am sfarsit prin a-i face o super pieptanatura de care sunt f multumita. Unu pentru ca ea are parul din trei nuante si texturile diferite dau bataie de cap si doi pentru ca parul aranjat astfel acoopera spatele capului pana aproape jos, permitandu-i in acelasi timp sa aiba doua codite.



6 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Stii cat de mult iubesc eu papuselele tale? Cate ai ?
Imi par tare scumpe papusile Blythe. Sunt asa "fragile"! :)
Adica trageai de sforicica si hop, se faceau ochii caprui? Hahahaha ... serios?
Pupicios! 😘😘😘
Multumesc ca împarti cu noi minunatiile tale! O zi perfecta îti doresc!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella hihi <3. Stii ca de fapt mie initial nu imi placeau ? :)))) Apoi am vazut-o pe Caitlin a Micai si mi s-a parut atat de draguta... incat am cautat si eu una.
Am patru in colectie (blythe). Doua le-am primit de la Mami si Ralu (mi le alesesem la inceput pentru ca aveau fata mata si ma gandeam ca oricum nu ma apuc sa personalizez si nu stralucesc in poze: Hotaru, cu un corp obisnuit si Mika). Apoi pe Rainbow mi-am luat-o impreuna cu o papusica mijlocie (Maddie)fara sa stiu de surpriza pregatita cu cele doua.. :)). Mi s-a parut atat de dragalasa cu parul ei multicolor. Iar pe Fuchksy am .. castigat-o! Cand am luat-o pe Rainbow. Nici acum nu imi vine sa cred .....:).

Sunt scumpe dar... eu nu fumez, nu beau, nu ma machiez... deci in afara de viciul cititului, nu cheltui (decat pentru micul N hahaha). Si ele sunt papusi de fabrica (de cele "oficiale" in cutie, nu ma pot atinge .. la acest moment). Promit sa le aduc la timp pentru tine si sa trag sforile ca sa vezi cum li se schimba ochii (sper sa nu se rupa vreo sfoara tocmai atunci hahaha - glumesc).
Si eu ma bucur mult ca le pot imparti prin blog cu voi. <3
Pupic cu drag!

DIMI spunea... [Raspunde]

Hello dear Rux!
Love your dragonfly creation and your preety doll!
And the dress you made for her is very beautiful!
Wonderful pictures and presentation!!!
Wishing you a lovely evening!Hugs!
Dimi...

coco spunea... [Raspunde]

ce simpatica este papusica... nu stiam de aceste papusele, acum aflu, si libelula este tare draguta!

copilarim spunea... [Raspunde]

@DIMI I am really happy you like the dragonfly <3. It has a special meaning to me.
And of course, I am happy you like My Rainbow's dress :D. And the pictures :D
Thank you so much for your kind words and thoughts <3
Hugs
rux :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@coco ahhh ma bucur ca iti plac si tie <3. Sunt speciale ;). Mie imi amintesc de papusa mea mare, de la Aradeanca. ;)
Ma bucur mult ca iti place libelula :). Candva o sa va arat si sursa de inspiratie, tot aici, pe blog. :P
Pupici!!

Trimiteți un comentariu