duminică, 28 octombrie 2018

TpT - Episodul 27


Bunaaa!!
Mda.. se pare ca nu am reusit până la urmă să filmez azi (si sunt sigură că abia așteptați să m vedeți cu buza umflată și cu dungi pe frunte - nu, nu e de la zgâlțul de azi noapte care m-a trezit din ceea ce visasem a fi un somn cu o oră în plus).
Voi adăuga ulterior filmuletul (probabil in cursul zilei de luni) și poza. Până atunci, iată despre ce am povestit saptămana care tocmai sa incheiat:
Am scris trei noi capitole in povestea SuperBlog (despre un gravator, despre un program foarte bine structurat - sa va uitati la tutorial si despre excursii extreme... pentru Mihai). La miercurea fara cuvinte am propus tema furtuna si mam ales cu una de zile mari exact in ziua respectiva... Sa am grija ce teme mai propun. 😜. Joi am adus flori si culori din gradina (de anul trecut) - apropo, azi am cumparat flori de la o Bunicuța draguta. Mi-a umplut bratul de culori si sufletul de fericire. O sa le aduc sa le vedeti in filmare.
Vineri mi-am reamintit de o piesa de acum 14 ani (lol). Daca nu uit va arat cum suna telefonul meu in 2004 😂. Mai am inca soneria pe el - era foarte amuzant.
Iar sambata, ei bine am povestit despre o carte absolut fascinanta. Si am fost sa o caut in turnul cartilor (lol) special ca sa pot sa va citesc din ea pasajul cu 🐻. Hihi.
Asa ca ne vedem maine si cu filmuletul!

💙💗💚💛💜

Si asa, am ajuns la cel de-al douazeci si saptelea episod din Timp pentru Tine:



Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

siiii

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕

Pentru astazi am ales un citat prezent in eseul ce insoteste versetul numarul 6, din cartea "Esti ceea ce gandesti. Principii taoiste pentru zilele noastre", scrisa de Dr. Wayne D. Dyer.:
"Acum, doar asaza-te acolo
nu face nimic
te odihneste doar.

Caci despartirea ta de Dumnezeu
de dragoste,

Este cea mai cumplita si grea munca
din aceasta
lume.
"
Poetul sufit Hafez
....pe care il voi inscrie luni, in tabelul gazduit de Zina pe minunatul blog cu Povestiri pe scurt, in Serialul ”Citate favorite”.
Sper ca e ok sa inscriu doua articole :)))). 
Pe curand!!👧

11 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Ce-ai patit, copile, de te-ai ales cu dungi pe frunte si buza umflata? :( Buza umflata, la figurat, ar fi apa de ploaie. :)
Sper sa iti fie bine cat mai repede! <3

Imi place citatul desi.. partea a doua (sa zic asa) nu o prea inteleg - intuiesc eu ceva, dar poate gresesc. Imi place partea cu odihna! Odihna pentru a scapa de oboseala, nu altceva!! :))

Te imbratisez cu drag! Pupici! <3

P.S. Am vazut ca ai mai scris o poveste pentru SB dar voi reveni mai tarziu. :)

CARMEN spunea... [Raspunde]

o vaaaaai! pai ce s a intamplat?! Precis Kouki sta langa tine si te mangaie, compatimitor.
Sper ca nu e nimic grav. Te pup.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana s-au aliniat planetele.. nu stiu zau (sau vreo replica...). am reusit sa filmez ceva azi dar yt a facut fite toata ziua si de oboseala nu am apucat sa mai fac nimic.
Buza s-a umflat ca m-am muscat. Nu doar o data.. deh. O fi si asta o lege a lui Murphy :))). Iti multumesc mult pentru urare!! Sa fie :*

Odihna aia imi place si mie... Mult.. ma rog.. mi-ar fi ajuns si ora aia in plus de care nu m-am putut bucura cum imi doream :)))).
Am incercat sa spun ceva in filmare despre versetul acesta (daca s-o hotari sa mearga.. daca nu cand s-o hotari... ca ma asteapta testoasele sa le schimb apa. si asa mi s-a dus zen-ul total de nu am reusit sa mai scriu nimic din ce imi propusesem :()

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Ah Kouki mia facut azi rost sa ii fac baita. De fapt nu el, ca el incerca sa scape si eu nu stiam de ce voia sa fuga :)). E asa molicel si pufosel. O minune!
Doar efectul oboselii accentuate de chestiile nasoale carene inconjoara.
:)
Pupici cu drag! Iti multumesc mult pentru gandurile bune!! :* <3

Suzana spunea... [Raspunde]

Am si eu cartea, dar inca nu i-a venit randul! :)
Citatul mi se pare interesant, iar versurile din final mi se par ca o cheie. Lipsa unitatii cu Divinitatea, cu TOT, nu face decat sa ne oblige sa alegem caile cele mai ocolite, obositoare si uneori... inutile!
Pupici si mult senin, draga mea Rux! <3

Suzana spunea... [Raspunde]

ps. Nu ajung aici de la Zina. Poate corectezi linkul! :)

CARMEN spunea... [Raspunde]

voi intra deseara sa vad videoclipul. Acum am pauza de pranz, sunt la serviciu.
te pup 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu oho.. cunosc partea cu randul! Nu mai apuc sa citesc, nu mai apuc sa lucrez... e deja frustrant. Si nici cu somnul nu ma pot lauda. :))).
Da, exact! Uitam sa fim noi, ne indepartam de sursa... si da.
Iti multumesc din suflet! Si eu iti doresc la fel! :*
ps: am reincarcat linkul. probabil ca nu a mers cand am dat copy paste si a ramas cel vechi - nu am avut cum sa il corectez pe cel gresit :(

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Kouki abia asteapta - cand vei avea timp :)))).
Am vazut pozele cu voi si dovleceii - ce frumoase sunt!!! <3

Diana spunea... [Raspunde]

Vazand filmuletul am inteles si partea a doua a citatului. :)
Si pe mine m-a pufnit rasul la ultima observatie despre previzibilitatea ursilor! :)

Weekend frumos iti doresc! Pupici! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana :*
Sunt multe poante de genul in carte - dar aici umorul nipon a batut pana si umorul japonez. Sau nah.. nici nu stiu daca era umor nipon :))))) Poate ca asta e si mai funny!
Trebuie sa recitesc cartea ca sa ii citesc si lui Buni :P.

Pupici!!

Trimiteți un comentariu