marți, 8 decembrie 2020

Calendarul Advent: Anastasia (1997) - scena reintalnirii si ... inceputul

 

Buna, buna :D!

Am mai reparat un articol din calendarul de anul trecut. Pentru ca spuneam atunci de varianta cantata de Angela Lansbury (cealalta varianta a piesei de aici) m-am gandit sa imi incerc norocul ca, poate o gasesc. Am gasit scena reuniunii dintre ducesa si bunica ei - evident ca iar s-a lasat cu pielea gainii si... prevad ca nu trece anul fara sa revad filmuletul. Hehe.

Dar sa revedem impreuna:

 

E oarecum bine, oarecum ciudat sa oblojesc calendarul de anul trecut. La unele articole am doar cateva insemnari, la altele tot textul, dar mai lipsea o poza, sau nu bagasem codul video). La altele in schimb e mai complicat - doar cateva insemnari. 

 

Unul dintre motivele pentru care nu am mai putut scrie pe blog o perioada, a fost si faptul ca youtube a facut niste schimbari destul de controversate si neplacute, cel putin pentru mine, chipurile sa ii protejeze pe copii (care oricum nu ar avea ce cauta acolo fara supravegherea parintilor). Probabil ca ati observat ca marea majoritatea a filmarilor de pe blog sunt nedisponibile. Eu le-am facut private, pana ce voi reusi sa le iau la mana. Sa nu fie ispititoare pentru copii (eu nici macar nu am facut filmari pentru copii, ci pentru comunitatea noastra). In fine... 

Ia uitati ce am mai gasit!! Inceputul de la film, in care mai este o portiune cantata. Cat e de dragut! Si... stiti ceva? La Ralu am o Anastasia papusa. Mi-am cumparat-o in vara. Abia astept sa vina la mine. Este asa frumusica - facuta dupa personajul animat. 


Haha si iata cum, inceputul ajunge sa fie pus, dupa final (sau, ma rog, aproape final). Sper ca v-a placut! Poate la anul, povestesc despre tot filmul? Neeeeeah! Am povestit deja, aici. Dar ar fi fost amuzant. Hmmm, dar, daca nu uit pana atunci, voi scrie despre papusica!

Pe maine!!

🌲
Ziua 08 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 

 
Linkuri directe:

 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

03 - 23 decembrie (20:10 a.m.)

🎄🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 
 
 

4 comments :

ina02s spunea... [Raspunde]

Am văzut începutul și este tare frumos. Celălalt nu mă lăsa. Dar mi-a plăcut mult și atât cât am putut vedea. Știu pasiunea ta pentru păpuși și cred că Anastasia e o bucurie. Mulțumesc! Pupici! 😘❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@ina02s acum am vazut si eu ca a schimbat.... si poate fi vzut, dar doar pe youtube (se apasa pe clip si te directioneaza pe youtube). Cand am redactat eu articolul mergea si de pe blog >:))) cate se intampla in cateva zile.. Hehe.
Este foarte draguta si ma bucur ca am gasit-o. Cand ajunge la mine o sa v-o arat si voua. Este realizata dupa personajul animat si chiar seamana :D.
Imbratisari cu drag :*

Diana spunea... [Raspunde]

Pare faina animatia. Cu rabdarea stau rau de tot. De obicei, in decembrie urmaresc filme - si de serie B - cu povesti de Craciun (singurele "dulcegarii" pe care le suport) dar anul acesta nu am dispozitie pentru ele... Poate mai incolo. 😊

Pupici cu drag! 😘

P.S. Abia acum am vazut aceasta postare. 😊

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa stii ca ti-ar placea.. e cu actiune. Si apoi te-ai distra putin pe seama lui Rasputin.
Eu am dispozitie, dar cu timpul stau mai ihhh. :))))).
Pupici cu draaag :*

ps: lucrez in paralel la cele de anul trecut (tre sa fac pomelnicul la fiecare ca sunt incomplete) si la astea.

Trimiteți un comentariu