vineri, 11 noiembrie 2022

🎎 365 de zile, alaturi de Licca Rukkusu - Mini Rux Licca

Bun venit pe pagina galerie foto, dedicata primei editii a provocarii #365 de zile alaturi de... / 365 days with..., desfasurata in perioada 1 octombrie 2022 - 30 septembrie 2023. Protagonista alaturi de care tesem* povesti vizuale este Licca Rukkusu - mini Rux, de Licca. Pentru a putea fi mai usor gasite, am grupat fotografiile pe luni - veti vedea un preview al fotografiilor publicate in fiecare luna, mai jos si, daca doriti sa ii urmariti aventurile micutei Licca in decursul unui an insotite de cateva ganduri, puteti accesa fiecare articol in parte, pentru a vedea fotografiile intr-o mini galerie foto si lista cu articolele din care acestea fac parte.

🎎 365 de zile, alaturi de Licca Rukkusu - Mini Rux Licca in articole:

















___
* pagina este in curs de actualizare pe masura ce se publica articolele - am creat-o inainte pentru a putea gasi mai usor articolele.
------

14 comments :

Cristi spunea... [Raspunde]

fain colaj! weekend placut! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristi :) incerc sa le tin cumva din scurt :D
Multumesc mult! La fel :)

Suzana spunea... [Raspunde]

E bine ca le sistematizezi asa! Asa mi-am gasit si eu ziua in care te intrebasem ceva, dar nu mai stiam care... :)
Creste mozaicul. Totusi ce faci cu el? Sau inca nu e planul facut?
Pupici si spor. Am facut tema de azi si vreau sa prelucrez pozele.❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana in general am cam tot blogul sistematizat, doar ca nu am mai reusit eu sa le grupez pe ani, cu poze, ca sa fie mai usor de reperat.. dar cumva, pe categorii sunt. :)

Creste, creste... ce sa fac, il cresc in continuare. :)) Ma straduiesc cel putin. Planul este sa fie cate o poza pe zi (fiecare poza de la inceputul articolului este facuta fix in ziua articolului) in care sa apara tiza mea de Licca. Si apoi,peste un an, vedem ce a iesit... :)).

Sa fie. Sa avem spor se facem si lucruri dragute care ne aduc bucurie. Am dat drumul la filmuletele cu Kouki de pe youtube, am hotarat sa inchid comentariile de tot pe yt ca sa nu fie disctutii si eventual o sa bag un discalimer la clipurile care pot in cu interpretare. Cel mai tare ma enerveaza ca am clipurile cu carticele pe care le facusem pentru calendarul advent ... va trebui sa le revad.. nici nu stiu ce ma mataiam eu pe acolo ca era miezul noptii cand m-a lovit inspiratia sa fac filmarile sa avem si noi imagini din carticele.
Of. De ce mai exista youtube kidz... zau asa, ce frustrant :))). Poate daca nu as fi atat de corecta nu m-ar fi strasat atat cat sa imi stric eu articolele facand clipurile private atata timp. :(

puuup.
(am vazut proiectul!!! a iesit foarte fain si delicat!! :D)

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Super colajul! Felicitări! Eu nu aș avea răbdare, stqu prost la capitolul acesta! Dar încerc să imi imbunatatesc aceasta abilitate!
Weekend minunat!🥰

Stef Rof spunea... [Raspunde]

Un puzzle din poze cu 365 de zile, nu e chiar atât de simplu de făcut, nu?
Baftă ca să ajungi la destinația propusă!
Weekend plăcut îți doresc! 🤗

MNiko spunea... [Raspunde]

Iti admir organizarea si sper că dacă mai stau pe aici se va lipi ceva si de mine. Spor cu proiectul.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă incerc sa le tin din scurt. Eu le am pe categorii salvate, am pagini pe care incerc sa le tin actualizate cu articole pe acelasi subiect, dar nu am mai reusit sa le actualizez cu poze, asta as vrea sa incerc sa fac, pe ani, ca sa fie mai usor de gasit cand cautam ceva.
Pup cu drag! :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Stef Rof e mai mmult un puzzle ca nu stii ce va iesi :))). Eu sper sa reusesc - o poza pe zi.. ar trebui sa functioneze :D
Sa fie!!! Iti multumesc mult si tie iti doresc la fel :)!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc mult! Sa fie ;D
Organizarea mea cam lasa de dorit in ultia vreme... dar! Mi-am reamintit aseara de vremurile bune, cand am reusit sa mai fac publice o serie de filmulete de pe youtube... cele din rubrica numita cum facem :)). Mi-am amintit insa si de chestiile pe care nu am mai reusit sa le mai fac... pfff

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Noroc că am participat la "călătoria" lui Rukkusu altfel colajul (cu minunatele fotografii) m-ar fi amețit cu atâtea informații !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza stii ca asta va fi unul dintre cele mai editate articole in 2022-2023 :)) Ca de fiecare data cand public adaug pe lista cate un articol nou:)).
Asa ca e in miscare, ca sa zic asa... Sper sa nu dea cu vertij nimanui.
Pupici !!

Diana spunea... [Raspunde]

Uau! 365 de poze vor fi! Mie nu-mi iese - in ultimul timp - nici sa accesez blogul zilnic; nu sa scriu ceva pe blog, ci sa accesez.
Spor la mozaic! 😊
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana doi ani si mai bine am tot rezistat stoic ... acum nu se mai poate, trebuie sa fac ceva - adevarul este ca ma simt mai bine de cand scriu iar.. mai putin exilata, mai fericita -e altceva cand poti impartasi mici bucurii, sau poti gasi intelegere si sustinere si o vorba buna... atunci cand e mare nevoie.
In plus - asa pot sa mai si lucrez un pic :D

Puuup

Trimiteți un comentariu