marți, 15 noiembrie 2022

Impodobim (si) Bradul anului trecut? XII


Buna!

De ceva timp mi-a incoltit o idee - o dorinta: sa nu las totusi anul trecut fara Brad si fara Calendar Avent. Pentru ca trebuiau sa fie si... lucrurile s-au intamplat de asa fel, incat efectiv nu am avut de ales. Si cum stateam eu si cantaream daca da, daca nu - asa indecisa, azi am primit un semn, fix cand o luasem pe Rukkusu cu mine, ca sa facem o poza pe inca lumina :))).
Semne au tot fost - mai intai ideea, apoi dorinta, apoi cand am refacut publice filmuletele, fix pe cel cu Impodobim Bradul l-am republicat primul.. :))). Pana si primul curs facut tot cu gandul la bradul lipsa ma ducea. Si azi... stiti voi ce am vazut pe geam, undeva in spatele lui Rukkusu?


Nu stiu cat de bine se vede, dar sunt 2 brazi impodobiti :)))). Unul cu alb (luminite), iar cel de-al doilea e mai colorat un pic - mai galbui, asa. Un fel de Craciunul vechi si Craciunul nou :))).
Asadar, va invit, daca vreti, sa impodobim si Bradul anului trecut!

  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

🎅 Tema  concursului creativ Impodobim Bradul XII - bradul anului 2021 este: 🎎Vintage🎎
M-am  gandit ca fie puteti repara decoratiuni si globuri din copilarie, sau recrea ceva in acel stil, sau ceva care sa aiba legatura cu un Craciun din trecut.

🎅 Cerinte: 
Fiecare participant poate inscrie in concurs  o decoratiune / un ornament  sau un set pe tema data. 
Pentru galeria de creatii si intrarea in concurs puteti inscrie o fotografie realizata pe orice fundal vreti voi :).  
Pentru ca vrem sa impodobim bradul virtual impreuna, va rugam sa ne trimiteti (daca este posibil) si o fotografie realizata pe un fundal neutru (de preferinta alb) pe adresa de mail (copilarim[@]gmail[.]com - nu uitati sa renuntati la paranteze cand ne scrieti :P). 
❗Puteti trimite fotografia pentru Bradul virtual (deci cea pe fundal neutru) cel tarziu pana pe 6 decembrie (23:00). Multumim :)!!
🎅 Durata: 15 - 30 noiembrie (23:55)

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Premii:
🎉Toti participantii primesc câte o felicitare digitala si diploma de participare pe adresa de mail. Eu si Rukkusu ne vom stradui sa le realizam cu ajutorul fotografiilor, mai ales, pentru ca nu stiu in ce masura tableta mea grafica ma va putea ajuta, in acest punct.





🎉Prin tragere la sorti: un set format din doua ornamente create in stilul amigurumi, cu mult drag, insotite de o felicitare.






Premiile vor fi publicate incepand cu 1 decembrie pe blog, asa ca va invit sa urmariti articolele din Calendarul Advent din 2021 (pentru a le descoperi :). Pe masura ce vor fi publicate voi actualiza si acest articol. La fel si in cazul felicitarii digitale si a diplomei. 
Premiile fizice vor fi trimise cândva dupa 6 11 decembrie cel mai probabil (impreuna cu celelalte pe care le mai am de trimis - si uite asa sper eu sa mai bifez inca ceva pe lunga lista si sa mai .... „rup un cer vicios in care ma tot invarteam fara scapare„), prin serviciul de curierat (asa ca va trebui o adresa din Romania)😅.

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Inscriere:
Pana pe 30 noiembrie 23:55 puteti sa va inscrieti creatiile in tabelul de mai jos (daca nu aveti blog, imi puteti trimite pe adresa de mail).




🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Galerie lucrari participante (Actualizare - 14 decembrie 2022): 

Kundalini: Renul speriat. Impodobim bradul 2021 

Explorator prin viata: Globulețe din carton - Împodobim bradul virtual cu Rux ( editia XII) 

Dreamland: Globuri decoupage 

clubul fanteziei: Angel

Floare de colt (2): Impodobim bradul - Glob de carton 

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Castigator (Actualizare -14 decembrie 2022):


Astazi l-am convocat pe domnul Random sa ma ajute :))! Si 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Premiul va pleca spre Mihaela📦 🎉
Felicitari!! 💟

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

Va asteptam cu drag sa impodobim doi braduti anul acesta :)! Ne facem incalzirea mai intai, cu cel de anul trecut!

Pe maine!

16 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Super! Am mai împodobit în trecut brăduțul virtual! Sper sa ma incadrez in timp.

MNiko spunea... [Raspunde]

Cred ca descoperind blogul tasu cumva de curand îmi scapă un sens ceva, o tradiție pe care o aveai și ai mai făcut-o aul trecut? Plus că este inainte de adventul propriu zis. Plus că m-a dat peste cap faptul că seamăna mult cu ideea ce-mi venise azi pentru provocarea de advent din calendarul orgaizat de mine, adevarat, inspirată de tine și pozele tale zilnice cu Rukkusu
Se pare că sunt prea obosită ca să înțeleg exact, așa că mă opresc aici și las noaptea să treaca și revin.(poate primesc și ceva detalii suplimentare). Maine sper să înțeleg mai bine.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă da, asa este :D! Weee tin pumnii! Stiu ca ai un program foarte incarcat :*!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko din 2010 (de cand aminceput sa scriu) si pana acum, daca nu am ratat ceva, acele lucruri au fost Impodobim Bradul si Calendarul Advent. pana anul trecut (am mai avut o impotmolire la advent in 2019 dar atunci totusi facusem o parte din advent). Anul trecut efectiv nu am putut sa fac nimic. (doar draft-urile si planul pe hartie - de aia sper eu sa reusesc sa il completez in paralel, cum am mai facut in 2020 cu impotmolirea din 2019)
Asa-i ca te-am ametit? :))))))
Sa vedem: in fiecare an am avut un concurs impodobim bradul pe o tema anume. Si un Calendar Advent (si el ilustrat intr-un anume fel)- o idee iti poti face daca intri la Sarbatori- Sarbatoarea Craciunului - Calendar Adent sau Concursuri. In fiecare an aveam si o mica sau mai mare selectie de colinde. Era asa, cumva, momentul magic de peste an.
Si desigur, la Provocari Verzi, tema de iarna (poate ii dau un bobarnac si acolo... ca multe mai vreau eu sa fac:))))

Acum sunt foarte curioasa ce te-ai gandit sa faci :D

Diana spunea... [Raspunde]

Stiu ca am mai spus: Rukkusu are un chip super-reusit! E frumoasa foc! 😊
Am observat bradutii - de fapt, mai mult pe cel cu alb (al doilea pentru ca mi-ai atras atentia ca-s doi) 😊
As vrea sa impodobesc bradul anului trecut si sper sa gasesc timp - de imaginatie nici nu poate fi vorba! :))) eventual, voi cauta inspiratie pe undeva. 😊
Pupici! ❤

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Cred ca încep să mă lamuresc. Adventul la tine a însemnat să faci o postare zilnică în zilele de advent. Și în perioada respectivă ai organizat și concurs pe tema împodobirii bradului.
Iar pentru că ai ratat anut trecut, vrei să faci acum și concursul pentru bradul de anul trecut. La care să alegem un ornament vintage și să triitem poza/pozele pe mail.Cred că ă sa mă faci să deschid cutiile de Crăciun mult mai devreme decât planificasem. Mă găndesc acum la cel mai vintage ornament pe care îl am ( nu trebuie să fie făcut de mine sau trebuie?)

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Vă doresc succes la împodobitul bradului de anul trecut (eu l-am dăruit...)!
Rukkusu are brăduț anul acesta ? Se uita cu drag afară la brăduți !
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si pe mine m-au cucerit papuselele Licca de prima data cand le-am vazut. :)
Tin pumnii sa gasim toti timp, mai ales asa, pentru noi. Pentru suflet - stii tu! :)
(apropo de asta, tot incerc sa gasesc forta sa ma ridic de jos ... nu de alta, dar maine de dimi intru din nou la program intensiv.... )
Era sa zic sa ploua cu inspiratie, dar la noi ori ploaia, ori ce mai e in atmosfera, cu siguranta fum, ca ala se simte, ne-a zapacit de tot...
Pupici cu drag :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Da, sa fac cate o postare in ton cu Sarbatoarea Craciunului, uneori am avut norocul sa am si o anumita tematica - intr-un an am facut niste fulgi (mi-a placut tare mult anul acela, haha).Si practic in fiecare zi, descopeream o noua fila din calendar.
Ratat e frumos zis - efectiv nu am putut sa intru in sufragerie pana pe 24 decembrie. Acum rad si zic asa, ca si gluma, ca probabil s-au facut ceva ceremonii la cum mirosea.. hahah. dar atunci a fost efectiv de cosmar. Si doar acolo imi mergea laptopul. :(

In fiecare an am impodobit brdutul virtual. Ornamenul ar trebui sa fie facut de noi dar se poate si reconditiona un ornament vintage - pentru ca reconditionarea implica tot lucru de mana si multa grija.... SE poate face articol si inscrie direct si articol, dar m-ar ajuta mult o poza cu ornamentul pe fundal neutru ca sa il pot adauga in bradul virtual :).

Sper ca am avut oaresce coerenta in ce am scris, daca nu prea, imi cer scuze - efectiv am ramas fara energie si Kouki imi sforaie la ureche, de m-a adormit.
:)

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza in fiecare an avem bradutul virtual. :D Aici pe blog. Asa ca, daca te tenteaza sa adaugi in cel de anul trecut un mic ornament vintage, cu aer asa de Craciunuri din alte „vremi„, noi te asteptam cu drag ! Mai e timp pana pe 30 noiemrbie. Luni oricum o sa ii dam un bobarnac si Bradutului de anul acesta. :D I-am gasit tema...:))
Pupici cu drag!

ps: poate ca iti dam vreo idee sa iti faci un bradut pentru anul acesta! :* (am avut unul facut din pompoms intr-un an si combinatie cu tricotin... nici eu nu stiu ce si daca vom avea brad/ molid anul acesta - pentru ca anul trecut am avut ultimul varf de brad la care ajungea Tati - din gradina bunicilor.. asa ca nah.. vedem ce va mai fi)
Pup!!

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim Ornamentul meu nu prea are nevoie de recondiționare, dar voi vedea eu ce fac. Poate voi face ceva ce făceam în copilărie. Mulțumesc de lămuriri.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko :* ar putea face parte dintr-o decoratiune. :D
Stii ca poate fi ornament / set de ornamente sau o decoratiune (care implica mai multe elemente si poate sta langa brad, undeva).
Cu drag!

Diana spunea... [Raspunde]

M-am grabit si-am venit cu o coaja de nuca. 😊 Nu m-am grabit pentru a fi prima inscrisa :))) ci pentru ca sunt cam inghesuita in timp si in urma cu una-alta si cu tastele pe butuci.
Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana aaaaaahhh ce happy sunt!!! Acum merg sa vad :D. Ador decoratiunile acestea - aveam si eu una - o decoratiune nuca - poate reusesc sa ajung la decoratiunile vintage anul acesta (de parca ar fi in pod, doar pe balcon, dar nah... multe de facut, hahaha)
Eu stiu ce inseamna taste pe butuci, din pacate am avut in doua randuri de-a face cu asa ceva... neaparat sa faci backup la laptop, ca sa stai tu linistita. apropo de asta, sa imi urmez si eu sfatul maine... adica mai tarziu :).
pupici <3

fiordaliso spunea... [Raspunde]

M-am inscris si eu la spartul targului cu o postare mai veche (adica mai vintage hahaha, sper sa nu ma dai afara)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ma bucur :* si nu, nu te dau afara :D. Eu primesc bradul inauntru (vorba poeziei :D) si deci si decoratiunile si pe cei care le creaza cu drag :*
Pupic!!

Trimiteți un comentariu