joi, 8 decembrie 2022

Calendar Advent 2022 - Ziua 08 „ Stea ”


Buna :)!

Am ajuns deja la cea de-a opta fila din calendar. Astazi, tema a fost stea. Am scris deja, asa cum v-am obisnuit, despre povestea cu cantec a celor (nu una, ci) doua stele create, aici: Doua stele... paralele..

Mai ramane sa o inscriu (fila de calendar) si in Adventul Fotografic !

Stiu ca am mai scris prin comentarii, dar m-am gandit sa notez si aici: imi place tare mult sa urmaresc cum se aduna filele de calendar in colectii. Sa descopar ce salturi mai face Cerbul magic, sa citesc povestea ce se tese in jurul lui Bo - soricelul simpatic, sa ma bucur de lumea miniaturala a Piticei si, bineinteles, sa nu ratez intalnirea cu Martinel, ce ne trateaza cu decoratiuni (uneori si tutoriale) si nelipsita si mult asteptata tema, din ziua urmatoare.

Multumesc pentru acest advent creativ :D! Sa stiti ca ma bucur tare mult sa ne jucam impreuna (asa cum spunea si Diana)! :) 

Inainte de a va lasa cu deja traditionala retrospectiva, va mai spun doar ca anul trecut pe vremea asta, primeam un dar foarte special, despre care in sfarsit am reusit sa si scriu - asa ca daca vreti sa vedeti cum arata ciorapeii mei magici, gasiti link mai jos!

Pe maine :D!

🌲
Ziua 08 in Calendarele Advent 2010-2022 💗:
 

 

Linkuri directe:


 

🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 

6 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Cred ca in acest joc se vor forma prietenii trainice. Si imaginatia noastra creste si se imbogateste. Si ce bine este! Sa ne jucam dara!
Imi plac stelutele! Felicitari, draga Rux! Cred ca si lui Rukkusu ii place
podoaba din par!
Pup si seara buna! 😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Si eu mă bucur enorm de acest advent fotografic, să vad aventurile tuturor mascotelor, creativitatea voastră și să ne jucăm pus si simplu, să mai scoatem la lumină copilul din noi.
O seară magică, Rux. Mai rămân pe la tine să văd ce ai mai scris.

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Rukkusu privește gânditoare la steluța din brăduț și se bucură de magia adusă de cea prinsă la ea în păr ... asta ca să fie 2 stele paralele...
[Voi sunteți bucuroase că vă jucați, eu sunt bucuroasă că pot să vă admir rezultatele jocurilor... ]
Pupici ❤️

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko iti multumesc :D! In sfarsit ajung si eu sa vad mesajele - ca si tine, ajung tot mai greu la laptop :))).
Acum am zis ca iau la mana mesajele (unele intrasera prin spam in blogger - noroc ca verific). Si apoi vreau sa vad ce ati mai facut - pentru ca am fost doar asa pe fuga cand am pus fila de calendar la locul ei - sa nu cumva sa uit!
Magice sa ne fie zilele si serile :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana asa este :)! Cel mai frumos moment al zilei este portia de joaca :).

Iti multumesc si ma bucur. Ii place, sigur ca da - a imprumutat-o de la Bradut (si s-a umplut de sclipici din cap pana in picioare, hahaha.

Pupici cu drag :*!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza sa stii ca atunci cand ce reusesc sa fac pe aici aduce un strop de bucurie un zambet, atunci sunt cea mai fericita :*. Asa ca iti multumesc!!
Da, doua stele paralele :P

Ah - tocmai mi-am amintit de ceva - acum ceva vreme, am vaut un filmulet scurt pe youtube sau insta (nu mai stiu, ca a fost in fuga) si era Ana de la Japomania si mi se pare ca folosise fragmentul asta (doua stele paralele) ca sa faca o analogie cu chineza vs japoneza :))).

Trimiteți un comentariu