luni, 7 februarie 2011

"7 lucruri pe care nu le stiai despre mine"... cu Rux

Hello!! Numai ce am vizitat-o pe Amy (aka Herbine) si cum a taguit pe toata lumea care citeste si eu am citit pe nerasuflate am raspuns la apel.


1. Ma plictisesc destul de repede atunci cand trebuie sa citesc o mie si una de instructiuni asa ca in general invat singura, din mers si apelez la instructiuni numai cand ma preseaza timpul sau vreau sa ma asigur ca nu stric ceva. Lucru valabil si in domeniile de creatie in care activez: desen (grafica), webdesign, margelit, handmade in general..

2. Cred ca daca cineva vrea sa se incarce negativ este de ajuns sa deschida tv-ul pe stiri / talk-show-uri / emisiuni de "divertisment"... etc. De aceea ma uit destul de rar la tv, in general la filme, seriale ( comediile imi plac cel mai mult, apoi urmeaza cele cu detectivi) si destul de rar desene si muzica (pentru ca nu imi prea plac cele difuzate pe programele pe care le receptionez).

3. Imi place sa citesc, dar in liniste si relaxat (nu in ritmul inuman impus de anumite facultati). Cand eram in liceu imi placea sa citesc la inaltime si ma asezam comod pe geam:p - norocul meu cu balconul inchis.

4. Consider ca 95% din reclame ar trebui interzise. Cel mai tare ma deranjeaza cele la produse chimice si alimente.

5. Pana in 89 am participat in fiecare an cu sezatoare la serbare -scoala generala. Acolo am invatat Hora mare, Sarba studentului si Brasoveanca:P, sa torc si sa tes. Am avut un invatator genial, care ne-a invatat sa fim corecti, diciplinati, sa pretuim ceea ce avem si sa iubim natura, sa ne avem ca fratii, sa invatam si sa ne si jucam - dar toate la timpul lor. Au fost cu siguranta cei mai frumosi ani.

6. Imi place sportul (patine pentru gheata, role, badminton, tenis, ciclism etc), sa calatoresc (cu masina sau cu trenul), sa ma plimb in aer curat. De vreo 3 ani din pacate nu prea am parte, dar asta e partea a doua:).

7. Top 3 prajituri preferate: Ascota, Tort de bezea (facut in casa), Tortul casei (de cioco). Top 3 prajituri pe care le-am facut si imi ies foarte bune: Chec, Pusserli, Tiramisu.

Mi-a promis Rha ca va completa si ea asa ca va urma...

ps: Dam si noi leapsa mai departe. Daca scrieti lasati si voi un comentariu cu link sa vedem si noi:D!

0 comments :

Trimiteți un comentariu