luni, 14 februarie 2011

I Love Lisa - The Simpsons

14 februarie - ziua Sfantului Valentin , dar si ziua de nastere a lui Christian -Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag!!!!!! Si cum desenul lui preferat este The Simpsons, m-am gandit ca un cadou frumos ar fi episodul 15 din sezonul 4 nu de alta dar ca sa fie si cu Sf. Valentin.



Acest episod se numeste "I Love Lisa" - fara nici o legatura cu persoana sarbatorita - asta doar daca personajul lui preferat nu este cumva chiar Lisa Simpson! Date despre episod puteti citi aici. Eu recunosc ca nu am timp sa parcurg acel articol, pentru ca .. pentru ca sunt prinsa in o mie de proiecte pe care sper sa le duc la bun sfarsit:). De fapt astazi va voi rasfata (sper) cu mai multe articole, asa ca am sa trec direct la rezumatul acestui episod - rezumat pe care il voi scrie mai jos in cazul in care cineva vrea sa vada intai episodul si apoi, daca mai este cazul, sa citeasca:P (sau daca ii face placere.. hehe).

"I Love Lisa" ep 15. sezon 4 -The Simpsons-












Rezumat
In lumea Simpsonilor este 14 februarie si ca si-n lumea reala unele persoane se grabesc sa sarbatoreasca Sf Valentin sau.. nu. Ei bine Marge este una dintre persoanele care in spiritul sarbatorii isi arata afectiunea fata de persoana iubita - in acest caz vorbim despre "galantul" Homer, din fericire ghiceste in cele din urma care era ocazia speciala pentru care sotia sa ii gatise un meniu - declaratie de dragoste. Acesta se intreaba daca cineva chiar pune pret pe sarbatoare si imediat, privind pe geam, cadem in extrema cealalta a dulcegariilor usor ridicole (usor?!?) dar atat de amuzante. O sa ramana un mister (sau nu) daca bomboanele cumparate in fuga de Homer dupa ce a "urcat la etaj sa ia cadoul" pentru Marge.. asa unde eram? da! daca bomboanele erau in termen (sau mai bine zis care fusese data cand expirasera).
Sa ne intoarcem insa pentru cateva clipe in sala de clasa .. la scoala. Aici o intalnim pe Lisa Simpson care, impreuna cu ceilalti colegi, se afla la ora de creatie si tema de lucru este binecunoscuta sarbatoare despre care am tot pomenit. Dupa ce vor termina "cutia postala" fiecare va imparti valentine - scrisorele... Vazand insa ca Ralph nu a primit nimic, Lisa ii ofera acestuia o valentina pe care scria: I Choo choo Choose you. Si de aici incep problemele: baietul crede ca Lisa i-a oferit acea felicitare pentru ca il iubeste si la indemnul tatalui sau (politist) continua sa faca orice pentru a fi alaturi de aceasta. In acest timp Lisa face orice ca sa scape de Ralph - mai intai incearca sa ii explice ca nu e pregatita pentru asa ceva (un mod delicat de a-l face sa inteleaga, poate mult prea delicat... nu cred ca baietii inteleg cand le vorbesti asa...sorry! desi poate exista si exceptii), apoi incearca sa il evite si pana la urma ajunsa la show'ul aniversar al lui Krusty ii spune adevarul verde in fata. Dupa aceasta intamplare urmeaza serbarea in care cei doi ii interpreteaza pe sotii George si Martha Washington, Ralph fiind apreciat de toti pentru interpretarea de exceptie. Dupa spectacol cei doi se intalnesc la leagane si Lisa ii ofera o alta felicitare prin care il intreaba daca vrea sa fie prieteni. Si uite asa se termina totul cu bine:).
Ahhh poate va intrebati daca Bart apare prin peisaj, sigur ca da:) - printre altele il interpreteaza pe Terminator in piesa dedicata presedintilor SUA.

0 comments :

Trimiteți un comentariu