marți, 22 februarie 2011

Emotii!!

De ceva timp ma tot pregatesc pentru un concurs organizat de Instructables. Initial tema era sa construiesti cu lana (Build with Yarn) - asa ca eu construiam de zor un loc de joaca. Mie imi plac destul de mult jocurile gen lego (Rha are unul f dragut de cand eram mici, imparteam piesele frateste si construiam casuta de vis - poate odata o conving sa ne reamintim si fac cateva poze sa va arat). Asa ca a fost cu atat mai mult un prilej si o provocare sa realizez ceva in genul acela. Practic playsetul este mobil si piesele pot fi demontate si asezate dupa bunul plac. Va las mai jos o poza cu setul pe care l-am inscris la concurs si voi reveni pe parcurs cu alte articole mai detaliate:

Puteti vizualiza "instructabilul" aici.

Cel de-al doilea proiect pe care l-am inscris in concurs apartine categoriei Toys -jucarii. Am participat cu 4 papusele si o inimioara -vestitori ai Martisorului, sarbatoare traditionala a primaverii si a iubirii. Instructabilul este aici. Despre personajele prezente veti putea citi saptamana aceasta pe blog, sirul articolelor incepand de ieri cu Pink Heart, azi puteti citi despre Fetita Martisor, iar joi si vineri vor urma articole despre cei doi martisori si cosar.

Daca va place ce am facut, puteti intra pe site-ul care organizeaza concursul (v-am lasat link la inceputul articolului) si dupa 6 martie se va putea vota pentru a se alege finalistii. Pe curand!!


Later edit: au fost acceptate in concurs cele doua proiecte!!:) Pe 6 martie se termina inscrierile si de pe 7 pe 9 martie se poate vota daca aveti (sau va faceti cont) pe site. Ne-am bucura sa ajungem in finala:).

0 comments :

Trimiteți un comentariu