miercuri, 23 februarie 2011

Angie Girl -07-




07. Angie trova uno stivale andando a caccia



Rezumat:
Angie insotita de Lady Barbara (bunica sa) pleaca la vanatoare dis de dimineata. Dupa ce cainii alearga mai multe vulpi (saracutele) vanatorii calare fac un popas, dar Ron Ron catelul lui Angie intarzie sa apara, iar cand ajunge in sfarsit la popas, aduce ca trofeu o cizma. Se pare ca aceasta apartine unui baiat - Richard Jones. Cei de fata spuneau ca sunt zvonuri ca parintii baiatului urmau sa divorteze, iar mai tarziu, cand ajung in dreptul locuintei acestora se aude ca baiatul ar fi fost rapit.
Ajunsa in casa Colonelului Jones, Angie asista la momente tensionate intre cei doi soti care se acuza reciproc de disparitia copilului - disparitie anuntata cu 3 zile intarziere.

In timp ce il cautau pe Richard, Angie insotita de Michael vorbesc cu batranul la a carui casa se opreau cateii in timpul vanatorii pentru a fi hraniti. Nici acesta si nici nepotul acestuia Oliver, par sa nu stie despre ce este vorba. Intriga insa se complica in momentul in care apare o scrisoare de rascumparare, mai ales ca cel care pretindea ca l-a rapit pe baiat aflase in ziua respectiva de lipsa tanarului si vrand sa profite pentru a castiga niste bani a nascocit totul. Deci suntem din nou la inceput: unde este Richard?
Nimic mai simplu: Richard este nimeni altul decat Oliver, asa zisul nepot al ingrijitorului. Baiatul se refugiase la batranul ingrijitor, departe de certurile, egoismul si separarea parintilor. In timp ce Richard si batranul Jim se intorceau de la pescuit, condusi de Ron Ron, Angie , parintii baiatului, inspectorul si ceilalti implicati in operatiunea de cautare ii asteapta pe mal. Baiatul nu vrea sa se intoarca acasa, dar tatal il asigura ca nu se vor mai desparti si familia se reuneste, totul se termina cu bine:).


0 comments :

Trimiteți un comentariu