miercuri, 2 februarie 2011

Angie Girl -04-

Angie DAY!! Si inca ceva:P (va suna cunoscut inceputul?:P). Ei bine asa cum va spuneam saptamana trecuta am inceput in week-end sa scriu despre Manga Sekai Mukashi Banashi :P. Si am observat ca utilizatorul la care gasisem primele 10 episoade a mai urcat cateva de cand l-am vizitat:D. Motiv de mare bucurie. Niciodata nu spun nu cand vine vorba de animatie. Acum insa sa vedem ce mai face azi Angie:
04. Il segreto della bambola col carrillon


Rezumat:
Angie impreuna cu bunica sa se plimba cu trasura prin Londra si se bucura de linistea serii. Trasura opreste brusc cand in fata calului apare o fetita care vindea flori. Angie o ajuta sa se ridice, iar bunica ii cumpara toate florile care erau foarte frumoase si proaspete.

A doua zi, acasa la mica florareasa vin Michael si Ispettore Jackson pentru a ancheta o spargere misterioasa. Toata casa era intoarsa pe dos, dar dupa spusele fetei nu lipsea nimic, iar cazul a fost inchis.
Angie afla de la Frankie cele intamplate si se decide sa-i vorbeasca fetei pentru a afla ce s-a intamplat.
Helen, micuta florareasa, termina de vandut florile si se indreapta spre casa, dar cand sa intre in casa este atacata de un individ. Din fericire Angie, Frankie calare pe frumosul cal alb si insotiti de Ron Ron - catelusul- ajung la timp sa o salveze si sa il puna pe fuga pe raufacator. In timp ce Angie pleaca la Scotland Yard sa anunte cele intamplate, Helen ramane cu Frankie. Din pacate inspectorul refuza sa se implice fara nici un fel de proba, si nici Michael nu poate face mare lucru pentru micuta orfana. Angie nu se lasa insa si impreuna cu Frankie si Helen se pregatesc pentru eventualitatea in care cel care voia sa o rapeasca pe micuta orfana revine.
Cand se lasa noaptea raufacatorul revine si crezand ca Helen este persoana care dormea in pat ii cere un obiect care apartinuse batranului care o avusese in grija. Atunci apare Angie si cand individul o ataca Frankie alerteaza locuitorii din acel cartier. Hotul fuge dar nu fara a lasa un suvenir intre coltii lui Ron Ron: o bucatica din pantalonii sai.
A doua zi Angie participa impreuna cu Michael la un fel de antrenament de echitatie. Ea afla ca cel care avusese grija de Helen era un hot cautat de politie. Acesta fura doar de la persoane foarte bogate si dadea celor saraci. Inspectorul o anunta pe Angie ca se va ocupa de caz si ca e timpul sa ii lase sa isi faca datoria, fara a-i incomoda.
Helen ii spune lui Angie ca singurul lucru pe care il are de la batranul care avusese grija de ea era o papusa. Hotul le aude si le urmareste. Apoi profita de absenta celor trei copii de camera si fura o harta ascunsa in rochita papusii. Angie ii spune lui Frankie sa anunte Scotland Yard-ul si sa trimita oameni la Westminster Abbey. Astfel hotul este prins sapand in locul indicat pe harta -harta era insa realizata de Angie tocmai pentru a-l prinde pe hot. Adevarata comoara era ascunsa sub podul unde canta un domn foarte dragut. Cum cei de la banca refuza banii, acestia ii sunt dati lui Helen care, la randul ei, ii imparte nevoiasilor. Miscat de gestul ei, inspectorul cumpara toate florile.
Si asa se mai termina cu bine una dintre aventurile micutei detective.


0 comments :

Trimiteți un comentariu