marți, 22 februarie 2011

Fetita Martisor

Acum 4 zile am facut o Fetita Martisor :P. Nici nu imi vine sa cred cat de repede poate sa treaca timpul... Mai este asa putin si vine primavara!! Si a nins asa de putin, la noi doar de doua ori:(. Mie imi place foarte mult cand ninge!! Aerul este mai curat, totul e mai curat.... Imi plac toate anotimpurile, dar in ultimii ani cel mai mult mi-a placut iarna - cand ninge, pentru ca, asa cum ziceam mai sus, aerul.. e mai curat!
Dar sa revin la Fetita Martisor!



Are 11 cm inaltime si este lucrata aproape dintr-o bucata:P. Adica doar mainile le-am lucrat separat. Am incercat ceva nou, voiam sa fac lucrul acesta de mult dar nu stiam cum iese... Cat despre ochi.. au si ei o poveste. Cand am inceput eu sa fac papusi si am realizat-o pe Haruka, am avut ceva de furca pana am obtinut ochii aceia mari, combinatie de crosetat si cusut... Si acestia au fost prima varianta (prea mici pentru ea) si asteptau cuminti in cutie sa isi gaseasca posesoarea.







Am folosit
-croseta 2.5
-acril
-bumbac talmaciu
-umplutura eco

Later edit: am compus articolul saptamana trecuta:P. Dar intre timp au aparut niste modificari in planul de publicare si am uitat sa modific. Pe 14 intr-adevar nu ningea, dar azi ninge foarte frumos;)).

2 comments :

Anonim spunea... [Raspunde]

BUNA!MA UITAM INTIMPLATOR DE NISTE JUCARI....SI ASA AM DESCOPERIT ACEST LINK...E EXTRAORDINAR !!!!!!FANTASTIC....CULORILE,TESUTUL SI MODUL CUM ESTE LUCRATA PAPUSICA TA!!!!!!!!!I MI AMINTESTE MULT DE CINEVA...I MI PLACE MULT
FELICITARI...O SA MAI TREC PE AICI SPERIND CA NE CUNOASTEM.
MARIA

copilarim spunea... [Raspunde]

Buna Maria :)
Ma bucur ca iti place cum arata papusica:).
Te ma asteptam si noi!!

Rux

Trimiteți un comentariu