luni, 7 mai 2012

1357

Geeez... Nu, nu va spun cat este ora... si fata asta nu mai merge la somn. O vrea sa vada rasaritul. Apropo stiti ca la 5.30 deja cerul capata o nuanta de albastru? 
Nu mai stiu daca e oboseala, sau o neobosita alergatura printre deadline-uri si must do-uri.. Nu mai stiu daca este ideea aceea ca daca sar peste o zi de postare, sau o anumita provocare sau... De fapt nu mai stiu daca fac pentru mine acest lucru, pentru ca altfel ceea ce am cladit ar disparea. Si bineinteles, daca nu as fi amanat mereu inaugurarea "sertarului pentru ganduri" nu as fi scris aici insa... as vrea sa imi dedic acest articol si sa il scriu aici. Deci... sa fim intelesi - imi scriu mie acum si scriu pentru mine acest articol. Yup.. chiar asa:(( nici acum nu am reusit sa fac fetele vesele.. ah.. ce bine mi-ar fi prins acum. Asa imi trebuie.......................................................................... Articolul 1357 :). Si.. chiar imi place sa fie macar cate unul pe zi, altfel... mi- ar lipsi ceva.. drag. Cu toate astea, ma simt cam tradatoare.. cred ca .. te-am neglijat :). Imi voi lua revansa .. copilarim:P!!

******

Totusi!!! Sa nu credeti ca sunt egoista:) - asa ca va dedic si voua jumatate din articol! Va doresc o saptamana minunata, sa ne citim cu placere !! 
Sincer e atat de tarziu / devreme incat as mai trage de timp o ora ca sa se faca si ultimul episod.. sa scriu dvd-ul si sa inapoiez laptopul proprietarului - stiti, al meu are inca probleme de personalitate. De fapt.. celalalt.. ca al meu e sub .. pat. Yup.. Si acum stiu ce voi pune cu dedicatie..


Va las cu un cantec superb - este genericul de final de la Rumbling Hearts (Kimi ga Nozomu Eien) - va mai amintiti de Haruka? Ei bine acum aveti ocazia sa o cunoasteti - desi fiind finalul are parul lung.. (my bad!! apare si cu parul scurt:D) Anyaway .. meet Haruka! Candva voi publica si eu o carte sa stiti ;)).

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

mi-am permis sa citesc si eu gandurile tale. iti doresc sa se indeplineasca dorintele si iti multumesc totodata pentru ca ne faci sa ne simtitm si noi speciale. :)

ghemulet spunea... [Raspunde]

si noi o vom citi cu cea mai mare placere...:)..hmmm anime-uri?nice nice...o sa ma uit...pe acesta nu l-am vazut

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa iti multumesc!! :) stii!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet nu am scris multe inca despre el pe blog:) .. inca:D

Trimiteți un comentariu