sâmbătă, 2 februarie 2013

Din nou la scoala (premiu)

Buna!

Va povesteam acum ceva vreme  despre premiul pierdut in misiune, ei bine... mi-a luat ceva timp sa refac premiul - ma bucur ca a ajuns cu bine, as fi vrut sa fie inainte sarbatori, dar inca mai am "restante" - sper sa reusesc sa le finalizez pe toate in ferbruarie:).

Am avut o hartie imprimata foarte frumoasa si alaturi de stampila digi de la LiaStampz ( Provocare “Valentines” ) si o stampila micuta in forma de ingeras recent achizitionata am creat o mini felicitare care sa insoteasca premiul:).

Pentru ca imi place sa daruiesc dreamcatchere (si am aflat ca si Adrianei ii plac) si in amintirea cuiva drag, am facut si trei prinzatoare de vise colorate (mi-am luat niste margelute foarte dragute despre care am povestit aici. Iar penele acelea faine le-am primit chiar de la Adriana si imi plac tare mult !!!



Si bineinteles mitenele. Nu sunt la fel cu primele - dar am incercat pe cat posibil sa le fac cat mai asemanatoare, privind poza cu acelea. Am avut o tentativa sa imi notez toate modelele de mitene/manusi facute, insa atata timp cat am originalul ca sa ma ghidez sa imi iasa forma pinguin am zis ca mai bine nu. Vreau sa inventez de fiecare data altceva;)).
M-a bucurat mult sa le vad in poza, ajunse la Adriana - merci mult :P!!

4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

ma bucur ca au ajuns cu bine de data asta.

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :) si eu

ghemulet spunea... [Raspunde]

Sunt foarte dragute prinzatoarele de vise...Ma faci sa fac si eu unul :P

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet ai doua la mine;))! na.. era pe bucata cu restante .. dar sa zicem ca stric surpriza pe jumatate:))

Trimiteți un comentariu